Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εσπασαντίν: “Το πρόβλημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν το οικονομικό”

Εσπασαντίν: “Το πρόβλημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν το οικονομικό”


Σοβαρό τραυματισμό είχε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βίκτορ Εσπασαντίν και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 μήνες. Ο Βίκτορ που πλέον αγωνίζεται στη Σανταμπέλ στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε και για την εμπειρία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τόνισε πως έχει και θετικές και αρνητικές αναμνήσεις,  ενώ έκανε ξεκάθαρο πως ο μεγάλος βραχνάς της παρουσίας του στη Κύπρο, ήταν τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

“Στο τέλος σου μένουν οι εμπειρίες και όλα αυτά που έζησες, καλά ή κακά. Και σκέφτομαι, τι μου έμεινε από τη Κύπρο; Γνώρισα μια νέα χώρα, εξάσκησα τα Αγγλικά μου, αλλά ποδοσφαιρικά, έχασα 1,5 σαιζόν”, ήταν τα πρώτα λόγια του Εσπασαντίν που συνέχισε: “Το πρώτο πράγμα που έμαθα εκεί ήταν πως ο κόσμος είναι τρελός με το ποδόσφαιρο, με την καλή έννοια αλλά και την κακή. Μια φορά, όταν δεν κερδίζαμε, οι οπαδοί μας διάκοψαν προπόνηση και μας απείλησαν.”

Ο Εσπασαντίν μίλησε και για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ τη καριέρα του, αλλά και τα οικονομικά: “Δέχθηκα την πρόταση και σκεφτόμουν πως δεν είμαι και ο πιο γνωστός παίκτης για να απορρίπτω ομάδες εξωτερικού, ενώ οικονομικά ήταν πολύ καλή για να την αρνηθώ. Αυτό με επηρέασε και υπέγραψα, ενώ φυσικά ο τρόπος που μου ζωγράφισαν την κατάσταση ήταν ιδανικός. Δεν αργεί να πληρώσει ποτέ ο σύλλογος μου είπαν. Ναι ποτέ, μέχρι τη δική μου θητεία. Τέσσερις μήνες αφού πήγα άρχισαν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές.”

Με άλλα λόγια, ο Βίκτορ μας λέει πως πήρε μια πρόταση που ούτε ο ίδιος δεν πίστευε πως μπορούσε να πάρει! Και αυτοί που του έταξαν τους υπέρογκους μισθούς, στην συνέχεια δεν μπορούσαν να τον πληρώσουν! Τα λέμε ωμά, αλλά οφείλουμε να είμαστε έντονοι, γιατί από κάτι τέτοια βγαίνει και όνομα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Και αυτοί που ήταν υπεύθυνοι για τις διαβουλεύσεις και τα συμβόλαια αυτά, δεν είναι πια στην ομάδα. Άλλοι είναι που ακόμα ταλαιπωρούνται από τα φουσκωμένα συμβόλαια.

Εν πάση περιπτώση ο Ισπανός αριστερός μπακ, έκανε λόγο και για την αγωνιστική του παρουσία και τον τρόπο που έφυγε: “Νιώθω πως άξιζα να παίξω περισσότερο, αλλά δεν επέλεγα εγώ την εντεκάδα. Κατάφερα να μπω στην εντεκάδα, έπαιξα 4 ματς πολύ καλά, μέχρι που δέχτηκα μια άδικη κόκκινη κόντρα στο Αποέλ και για κάποιο λόγο δεν ξαναέπαιξα! Πριν φύγω ήμουν 3 μήνες εκτός πρώτης ομάδας και έκανα ατμική προπόνηση με γυμναστή. Πίεζα για να μου δώσουν όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου και να φύγω αλλά δεν ήθελαν. Στα μέσα της σαιζόν τα βρήκαμε και είπα αντίο στη περιπέτεια.”