Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ετοιμάζει… τους ίδιους ο Τόνι

Ετοιμάζει… τους ίδιους ο Τόνι

sak_9124
Στιγμιότυπο από το πρώτο παιχνίδι στη Λευκωσία

Αποφασισμένοι για την 4η συνεχόμενη τους νίκη, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Αγία Νάπα, είναι όλοι στην ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι τις προηγούμενες αγωνιστικές πέτυχαν μια μικρή σειρά από νίκες και κατάφεραν να βρεθούν κοντά στην 4αδα. Η αντεπίθεση που ξεκίνησε στον αγώνα με την Πάφο πρέπει να συνεχιστεί, και η ομάδα μας να πάρει το απόλυτο των βαθμών πριν φτάσει στα ντέρμπι με τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στην βαθμολογία.


Η προετοιμασία από σήμερα μπαίνει στην τελική της ευθεία, με τον Τόνι Σαβέφσκι να δουλεύει στην τακτική με παιχνίδια σε μικρούς χώρους, στυλ με το οποίο θα αμύνεται η Αγία Νάπα. Όσον αφορά την εντεκάδα οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Σκοπιανός τεχνικός θα επιλέξει τους ίδιους έντεκα όπως και στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα. Εκτός από τις πολλές απουσίες, αφού και ο Εφραίμ είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ο Σαβέφσκι θέλει να δώσει ρυθμό σε ένα σταθερό σχήμα με ίδια πρόσωπα.

Αυτό σημαίνει πως ο Οχάντ Λεβίτα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Χάρης Κυριάκου και Άνθονι Σκαραμοτσίνο στα άκρα της άμυνας, οι Ντανιέλσον Φερέιρα και Ζοάο Πάολο Αντράντε σε ρόλο στόπερ, με τους Μάρκο Σοάρες και Λεάντρο Αλμέιδα στα χαφ και τον Νούνο Ασσίς λίγο πιο μπροστά από τους δύο. Δημήτρης Χριστοφή και Αντρέ Σκέμπρι θα πλαισιώνουν τον Φρέντι Ντος Σάντος. Σκέμπρι και Ασσίς ενδέχεται να αλλάζουν θέσεις, κάτι που έγινε στο Αμμόχωστος.