Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ετοιμοπόλεμοι οι δύο!

Ετοιμοπόλεμοι οι δύο!

xaris


Θετικά νέα στην σημερινή προπόνηση της ομάδας μας αφού οι Χάρης Κυριάκου και Δημήτρης Χριστοφή μετά την χθεσινή τους ξεκούραση, μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα, αποφεύγοντας όμως συγκεκριμένες ασκήσεις. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι με την Άχνα.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε με τον Τόνι Σαβέφσκι να δουλεύει στην τακτική με την οποία η ομάδα του θα φτάσει στην 5η σερί νίκη. Στα αρνητικά, ο Γιώργος Εφραίμ δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας ούτε και αυτή την βδομάδα αφού δεν μπόρεσε να ανεβάσει ρυθμούς.

Όσον αφορά του Γιουβάλ Σπούνγκιν, παραμένει στο Ισραήλ, με τους ιατρούς να εκτιμάνε πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στο 2013.

Το επίσημο δελτίο:

Συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας, με το τεχνικό επιτελείο να εφαρμόζει πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με μπάλα σε μεγάλους χώρους.

Οι Δημήτρης Χριστοφή και Χάρης Κυριάκου ακολούθησαν σημαντικό μέρος του κανονικού προγράμματος, ατομικά προπονήθηκαν οι Γιώργος Εφραίμ, Αντρέας Αβραάμ και Μπρούνο Αγκουιάρ, ενώ την ειδική θεραπευτική του αγωγή συνεχίζει ο Ζοάο Πάολο Αντράντε.

Όσο για τον Γιουβάλ Σπούνγκιν, βρίσκεται στο Ισραήλ και ακολουθεί την θεραπευτική αγωγή που του συνέστησαν οι γιατροί που τον εξέτασαν, με στόχο να είναι έτοιμος να προπονηθεί όταν επαναρχίσει τις προπονήσεις η ομάδα μας, μετά την άδεια που θα παραχωρήσει το τεχνικό επιτελείο στους ποδοσφαιριστές για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.