Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα γίνει πρόταση στο Γιούβι

Θα γίνει πρόταση στο Γιούβι

ma_05798


Είναι το πιο συζητημένο θέμα των τελευταίων ημερών. Λίγο η ασθένεια που τον ανάγκασε να απέχει, λίγο οι φήμες και πολύ περισσότερο η μεγάλη ποδοσφαιρική αξία του Σπούγκιν και όλος ο κόσμος συζητάει για τον Ισραηλινό δεξιό μπακ.

Η παρουσία του στην χθεσινή εκδήλωση πάντως, έλυσε κάποιες απορίες. Καταρχάς είναι εμφανώς καταβεβλημένος από την ίωση που τον έχει κτυπήσει. Κατά δεύτερον αναρωτιέται και ο ίδιος γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομα του, αφού θεωρεί πως δεν έδωσε ποτέ αφορμή. Και κατά τρίτον, προτεραιότητα του είναι η ομάδα, αυτή τη στιγμή, μόνο την ΟΜΟΝΟΙΑ σκέφτεται και το είπε ξεκάθαρα στον κόσμο κατά την αποχώρηση του.

Χθες πάντως, επικοινωνήσαμε με πηγή από την ΟΜΟΝΟΙΑ για να πάρουμε ξεκάθαρη απάντηση για το θέμα, μιας και είναι κάτι που βασανίζει τον κόσμο. Όπως μας ανέφερε, επίσημη πρόταση στον παίκτη δεν έχει γίνει ακόμα, γιατί θέλουν όταν αυτό γίνει να είναι σε θέση να του εγγυηθούν πως αυτά που θα υπογράψει θα τα λαμβάνει. Η πρόταση αυτή θα γίνει, μέσα στις επόμενες μέρες, πριν δηλαδή δοθεί το δικαίωμα σε οποιανδήποτε άλλη ομάδα να μπει σε επίσημες συνομιλίες με τον ποδοσφαιριστή, πριν την 1/1/13. Η πρόταση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα είναι περίπου στα ίδια χρήματα που λαμβάνει τώρα ο Σπούγκιν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να κάνει αύξηση ενώ διακηρύττει πως θέλει να χαμηλώσει τον προϋπολογισμό.

Προφανώς όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ θέλουμε το ίδιο πράγμα, να ακούσουμε τον Γιουβάλ να ανανεώνει. Ελπίζουμε οι πληροφορίες που πήραμε να επαληθευτούν και να γίνει πραγματική προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή. Ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει την μεγάλη του αξία και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα.