Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και οι φήμες για Γιουβάλ καλά κρατάνε..

Και οι φήμες για Γιουβάλ καλά κρατάνε..

ns014064a


Το συμβόλαιο του τελειώνει στο τέλος του χρόνου και είναι ο κορυφαίος δεξιός μπακ στο πρωτάθλημα. Στην πορεία ήρθε και αυτή η απουσία 2 αγώνων  για ένα πρόβλημα που κανονικά θα έπρεπε να ξεπεράσει σε μερικές μέρες και ξεκίνησε η φημολογία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν την απουσία με το οικονομικό πρόβλημα, ενώ κάποιοι πάνε ένα βήμα πιο πέρα, αναπαράγοντας φήμες περί μεταγραφής του Σπούγκιν σε άλλη ομάδα.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει, από την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι η απουσία του σχετίζεται με οτιδήποτε άλλο εκτός από την ασθένεια του. Τονίζουν μάλιστα πως ο Γιούβι πέρασε δύσκολες στιγμές αφού η ασθένεια του είχε άσχημη εξέλιξη, με αποτέλεσμα οι γιατροί να τον παρακολουθούν σχεδόν συνέχεια. Την Τετάρτη θα προσπαθήσει να προπονηθεί κανονικά.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν να κρατήσουν τον Σπούγκιν και είχαν πριν ακόμα ξεκινήσει η χρονιά, μια πρώτη κουβέντα μαζί του περί του θέματος. Λόγω των οικονομικών προβλημάτων του σωματείου, η πρώτη κουβέντα, δεν εξελίχθηκε ακόμα σε επίσημη πρόταση και αυτό είναι που βοήθησε τις άλλες ομάδες να ξεθαρρέψουν. Ότι τον θέλουν ομάδες σε Κύπρο και εξωτερικό, είναι κοινό μυστικό, ποιος δεν θα ήθελε ένα παίκτη της αξίας του; Αυτό όμως δεν είναι το ίδιο με το “έκλεισε αλλού”, ας μην ξεχνάμε ότι πριν την 1/1 και να ήθελε να υπογράψει αλλού, δεν θα είχε το δικαίωμα…

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η όλη υπόθεση, αφού είναι δεδομένη τόσο η αξία του, όσο και τα προβλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως πρέπει να κάνουμε όλοι λίγο υπομονή, παρά να αναπαράγουμε φήμες που βγάζουν άλλοι προς τα έξω. Πέφτουμε συνεχώς σε παγίδες. Χρειάζεται άλλο παράδειγμα από τον Εφραίμ για να μάθουμε; Εδώ και 2 χρόνια, κάθε μεταγραφική μας λένε είναι κλειστός στο Αποέλ και κάθε μεταγραφική εδώ μένει!