Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεγάλο κέρδος οι δυο ακραίοι μπακ!

Μεγάλο κέρδος οι δυο ακραίοι μπακ!

sak_0545


Την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους είχαν σήμερα δυο ποδοσφαιριστές με πολύ διαφορετικά δεδομένα, και την άρπαξαν και οι δυο από τα μαλιά. Ο λόγος για τους Άνθονι Σκαραμοτσίνο και Χάρη Κυριάκου που είχαν πολύ καλή απόδοση και χειροκροτήθηκαν από το κόσμο.

Χάρης Κυριάκου: καλύτερος λεπτό με λεπτό!

Ο Χάρης απέδειξε αυτό που λέμε εδώ και καιρό: ποδοσφαιρικά είναι έτοιμος, εκείνο που χρειάζεται είναι παιχνίδια και αυτοπεποίθηση. Ήταν χαρακτηριστικό ότι όσο ο χρόνος περνούσε, ο νεαρό μέσος και κατά συνθήκη δεξιός μπακ γινόταν καλύτερος, πιο σίγουρος. Είχε γενικώς πολύ καλή απόδοση αμυντικά, προς το τέλος μάλιστα έκανε και 1-2 αποφασιστικές επεμβάσεις, στις οποίες διάβασε τον αντίπαλο. Επιθετικά ανέβηκε σε κάποιες περιπτώσεις και έδειξε να τα βρίσκει με τον εκάστοτε δεξιό μέσο, συνήθως τον Τζίμη.

Το ζητούμενο για το Χάρη είναι ξεκάθαρο. Να συνεχίσει την δουλειά και να βάλει στο μυαλό του ότι πλέον δεν πολεμάει για αγωνιστικά λεπτά, πολεμάει για συνεχόμενες συμμετοχές μέσω της απόδοσης του και της αξίας του. Ήταν το πρώτο ενενηντάλεπτο του σε αγώνα πρωταθλήματος και πρέπει να κτίσει σε αυτό.

Άνθονι Σκαραμοτσίνο: είχε μεγάλη ανάγκη την εμφάνιση

Η αλήθεια είναι πως το χρωστούσε πρώτα στον εαυτό του. Γιατί μπορεί ο Σκάρα να είχε την ατυχία στο ντεφορμάρισμα του να μην υπάρχει παίκτης να τον αντικαταστήσει και πλήρωσε κάθε λάθος του, αλλά γνωρίζει και ο ίδιος πως τον τελευταίο καιρό δεν απέδιδε αυτά που ξέρει. Σήμερα ήταν πιθανότατα ο κορυφαίος και λογικά αυτό θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη ψυχολογία του.

Νικητής σχεδόν σε κάθε μονομαχία, δυνατός και επιθετικά ο Σκάρα έμοιαζε σήμερα με άλλο παίχτη. Το σημαντικό όμως είναι πως είχε συνέχεια και σταθερότητα στην απόδοση του. Γιατί και σε άλλα παιχνίδια πήγαινε καλά, όταν κουραζόταν όμως έρχονταν τα λάθη! Ο Άνθονι πρέπει να χτίσει στη σημερινή εμφάνιση, να συνεχίσει να παίζει το ίδιο καλά!