Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Με ένα παιχνίδι δεν γίνεσαι παικταράς, ούτε παίρνεις πρωτάθλημα”

“Με ένα παιχνίδι δεν γίνεσαι παικταράς, ούτε παίρνεις πρωτάθλημα”

sak_0588


Μήνυμα τόσο προς τους Σκαραμοτσίνο και Κυριάκου, όσο και σε ολόκληρη την ομάδα, φρόντισε να στείλει ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι δυο ακραίοι μπακ της ομάδας, έκανε όμως ξεκάθαρο πως πρέπει να έχουν συνέχεια και στο τέλος να κάνουν ταμείο. Είπε συγκεκριμένα:

Μας ενδιαφέρει να υπάρχει σταθερότητα και σοβαρότητα. Με ένα παιχνίδι ούτε γίνεσαι παικταράς ούτε παίρνεις το πρωτάθλημα. Θέλεις συνέχεια, θέλεις συνέπεια και στο τέλος ζυγίζεις υπολογίζεις.

Προφανώς το μήνυμα ήθελε να το στείλει σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε δυο παίκτες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να συνεχίσει συγκεντρωμένα, να συνεχίσει να δουλεύει μεθοδικά να συνεχίσει να βελτιώνεται. Υπάρχει ακόμα πολλής δρόμος και ένα παιχνίδι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Αν θα εστιάσουμε πάντως στους δυο ακραίους μπακ, είμαστε αισιόδοξοι πως θα συνεχίσουν το ίδιο. Όπως φαίνεται ο Σπούγκιν δεν προλαβαίνει τον αγώνα, έτσι θα είναι και οι δυο βασικοί. Έχουν τις δυνατότητες, έχουν την ποιότητα, στο χέρι τους είναι να δείξουν πως μπορούν να αποδίδουν σε ψηλό επίπεδο, με συνέχεια.