Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με απουσίες αλλά και ποιότητα!

Με απουσίες αλλά και ποιότητα!

sak_0496


Αντί να γίνονται πιο λίγες, αυξάνονται οι απουσίες στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Τόνι Σαβέφσκι έκανε τα πλάνα τους χωρίς τους Αγκουϊάρ, Αβραάμ, Λεόνι, Εφραίμ, Σπούγκιν και Αλαμπί. Μια ματιά στην εντεκάδα πάντως, θα σας πείσει ότι υπάρχει αρκετή ποιότητα στην ομάδα και ότι οι απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία.

Άμυνα

Ο Οχάντ Λεβίτα θα βρίσκεται στο τέρμα, ενώ μπροστά του στο κέντρο της άμυνας οι Αντράντε και Ντανιέλσον. Δεξιά ο Χάρης Κυριάκου διατηρεί τη θέση τους στους πρώτους 11 και αριστερά θα ξεκινήσει ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο φιλοδοξώντας να επαναλάβει εμφάνιση παρόμοια με αυτή της περασμένης εβδομάδας.

Μεσαία Γραμμή

Ο Σαβέφσκι είχε έτσι κι αλλιώς στο μυαλό του να χωρέσει τον Ασσίς στην εντεκάδα, η απουσία του Εφραίμ κάνει τη χρησιμοποίηση του Πορτογάλου μάλλον δεδομένη. Ο Νούνο θα έχει ρόλο επιτελικού και πιο πίσω του θα κινούνται οι Σοάρες και Λεάντρο. Στο ένα φτερό θα βρίσκεται ο Δημήτρης Χριστοφή και στο άλλο κατά πάσα πιθανότητα ο Σκέμπρι. Οι πιθανότητες να ξεκινήσει ο Άλβες, με τον Φρέντι να μετακινείται στο φτερό, δεν είναι πολλές.

Επίθεση

Ο Φρέντι πήρε τα πάνω του και ξεκινάει. Ο Αντρέ Άλβες θα ξεκινήσει και αυτή τη φορά από το πάγκο και αν του δοθεί ευκαιρία πρέπει να δείξει τι αξίζει!