Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με δύο νέα πρόσωπα… τουλάχιστον

Με δύο νέα πρόσωπα… τουλάχιστον

sak_7877


Αλλαγή πλάνων την τελευταία στιγμή από τον Τόνι Σαβέφσκι αφού θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σκαραμοτσίνο, του μοναδικού ποδοσφαιριστή που είχε το απόλυτο των συμμετοχών φέτος. Ο Σκοπιανός τεχνικός θα δώσει την ευκαιρία έτσι στον Ρενάτο Μαργκάσα, που επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά από πάρα πολύ καιρό. Ο Πορτογάλος κόντρα στον Εθνικό σήμερα, θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, θέση για την οποία αποκτήθηκε.

Δεύτερο νέο πρόσωπο στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας θα είναι ο Ρασίντ Αλαμπί. Ο Νιγηριανός επιβίωσε και πάλι και ξανά από σπόντα θα καλύψει την μία από τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Ζοάο Πάολο Αντράντε δεν μπορεί λόγω τραυματισμού. Ξεκινώντας από αυτό το σημείο, ο Λεβίτα θα διατηρηθεί κάτω από τα γκολπόστ, με τον Ντάνιελσον να είναι δίπλα από τον Ράσκο. Όπως είπαμε και πιο πάνω ο Μαργκάσα θα καλύψει τον “κρυολογημένο” Σκάρα ενώ ο Χάρης ετοιμάζεται για το 4ο του συνεχόμενο 90λεπτο, αγωνιζόμενος στην δεξιά πλευρά της άμυνας.

Ο Τόνι Σαβέφσκι δεν αναμένεται να ενοχλήσει την τριάδα του κέντρου, με τον αρχηγό Λέο και τον Μάρκο Σοάρες να έχουν ανασταλτικό ρόλο και τον Νούνο Ασσίς να είναι μπροστά τους για την καθοδήγηση και εκδήλωση των επιθέσεων. Στα φτερά θα βρίσκονται οι Αντρέ Σκέμπρι και Δημήτρης Χριστοφή που διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας και είναι από τους παίκτες κλειδί στην σημερινή αναμέτρηση, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ποιον από τους Άλβες και Φρέντι θα επιλέξει για την κορυφή ο κόουτς.

Για το τελευταίο, ο Βραζιλιάνος προέρχεται από καλή εμφάνιση και γκολ, όμως και ο Αγκολέζος πρέπει να διατηρηθεί σε εγρήγορση, και ο μόνος που γνωρίζει ποιος τελικά θα επιλεγεί, είναι ο προπονητής της ομάδας μας.