Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπουρδέλο κανονικό το πρωτάθλημα!

Μπουρδέλο κανονικό το πρωτάθλημα!


Συγχωρέστε τη φωτογραφία του άρθρου, αλλά θεωρούμε πως αντιπροσωπεύει πλήρως το κυπριακό ποδόσφαιρο! Σας πήραν όλοι είδηση! Διαιτητές που τρώνε χέσιμο και στέλνουν επιστολές για να ικανοποιήσουν τους μαστόρους τους, δικαστικές επιτροπές που ελέγχονται από συγκεκριμένη ομάδα, παρασκήνια στα ενδότερα της διαιτησίας, ένας πρόεδρος της ΚΟΠ που νιώθει να χάνει τον έλεγχο και ψάχνεται τι να κάνει και στο βάθος….προεδρικές εκλογές!

Δεν θα σταθούμε στο τελευταίο κομμάτι, παρότι όλοι ξέρουν τους τρόπους με τους οποίους επηρεάζει. Θα σταθούμε στην ουσία της υπόθεσης, που είναι το νέο επεισόδιο με τον Μπόρδα: την στιγμή που το Αποέλ ανακοίνωσε αποστολή με τον Μπόρδα μέσα, ο πειθαρχικός εισαγγελέας της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίσης άσκησε έφεση κατά της απόφασης της Δικαστικής! Ο κ. Βρυωνίδης θεωρεί παράνομη και λανθασμένη την απόφαση! Το Αποέλ απέστειλε επιστολή με την οποία ρωτά αν δικαιούται να χρησιμοποιήσει τον ποδοσφαιριστή και η ΚΟΠ δεν ξέρει να απαντήσει. Τώρα κατά πόσον θα προχωρήσει η έφεση του κ. Βρυωνίδη, θα εξαρτηθεί από πολλούς και διάφορους παράγοντες, αρκετοί προφανώς μη ποδοσφαιρικοί!

Θέλαμε μόνο να ξέραμε τι σκέφτονται ορισμένοι που μας έλεγαν περί αναμενόμενης απόφασης και άλλοι που ήταν πολύ κότες για να σχολιάσουν. Σας προβληματίζει που αυτές οι υποθέσεις λαμβάνουν χώρα μόνο για πάρτη του Αποέλ; Έχετε κάνει το πρωτάθλημα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Έχετε κάνει το κυπριακό ποδόσφαιρο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Και μας αηδιάζετε…Σας πήραν όλοι είδηση!