Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Μόνο ένας ο λόγος για να μείνουμε δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ!»

«Μόνο ένας ο λόγος για να μείνουμε δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ!»

img_3119


Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και για την οικονομική σωτηρία της ομάδας μας, μίλησε στο omonoianews.com ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, απέναντι σε μία καλή ομάδα με ένα καλό και εξελίξιμο προπονητή. Το αποτέλεσμα του αγώνα θα καθοριστεί από την απόδοση που θα έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όπως είπε και ο προπονητής μας, θέλουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε ψηλά επίπεδα, να περιορίσουμε όσο το δυνατό περισσότερο τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας και να διατηρήσουμε ένα καλό ρυθμό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θεωρούμε πως ενδεχόμενη δεύτερη σερί νίκη θα δώσει στην ομάδα μας περισσότερη αυτοπεποίθηση και ηρεμία, ούτως ώστε μέσα από τη συνέχεια του πρωταθλήματος να ανεβούμε στον βαθμολογικό πίνακα».

Σημαντική για την ομάδα η παρουσία του κόσμου:

«Είναι αλήθεια ότι οι παίκτες μας από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι σήμερα δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά και είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα, ωστόσο δεν πήραν τα αποτελέσματα που θα ήθελαν. Επομένως, είναι σημαντικό για τους ίδιους να μπουν αύριο στο γήπεδο και να δουν γεμάτες κερκίδες, να νιώσουν ότι ο κόσμος τους πιστεύει και τους στηρίζει. Με αυτόν τον τρόπο θα βγάλουν καλύτερη αγωνιστική εικόνα και θα πάρουν γερό ψυχολογικό ντοπάρισμα ενόψει συνέχειας».

«Πέραν από το αγωνιστικό, θα θέλαμε να ζητήσουμε από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έρθει στο γήπεδο για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα και οικονομικά. Οι ώρες που περνά το σωματείο μας είναι δύσκολες. Η βοήθεια του κάθε Ομονοιάτη είναι επιβεβλημένη ανάγκη. Ας μην κοιτάξουμε τον βαθμολογικό πίνακα και ας έρθουμε στο γήπεδο για την ΟΜΟΝΟΙΑ και μόνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Και αυτό να κάνουμε – τουλάχιστο – σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Μπορούμε να πετύχουμε ένα γεμάτο Γ.Σ.Π., ανεξάρτητα από το ποια θέση έχει στη βαθμολογία η ομάδα μας ή ποιος είναι ο αντίπαλός της. Ας το κάνουμε βίωμά μας».

Για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογος:

«Δεν μας παίρνει αυτές τις δύσκολες ώρες να κάνουμε κάτι διαφορετικό, πέραν του να στηρίξουμε οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο καθένας με όσες δυνατότητες έχει. Όλα τα άλλα θα γίνουν στην ώρα τους, αλλά αυτό που προέχει είναι να σώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ! Αυτές τις δύσκολες στιγμές ας μην κοιτάξουμε πίσω, διότι η ώρα που θα χάσουμε κοιτάζοντας, ίσως στοιχήσει στην ομάδα μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσει κανείς οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έστω και μικρή εισφορά από τον κάθε Ομονοιάτη, είναι αρκετή για να σωθεί η ομάδα μας. Είναι απλά μαθηματικά. Εάν όλοι μας προσφέρουμε έστω και κάτι, τότε αυτόματα βοηθάμε ούτως ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει ένα βήμα προς την σωτηρία της».

Για τους τρόπους που μπορεί κάποιος να βοηθήσει:

«Όποιος θέλει να στηρίξει οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορεί να το πράξει με διάφορους τρόπους. Πρώτος και καλύτερος είναι η παρουσία του στο γήπεδο τη Δευτέρα ή ακόμη και εάν δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο ας προμηθευτεί εισιτήριο, είτε από τα κατά τόπους σημεία, είτε από το διαδίκτυο. Επίσης, είναι ο λαχνός εισφοράς αξίας 20 ευρώ με δώρο ένα αυτοκίνητο Smart και δύο αεροπορικά ταξίδια. Είναι η παρουσία μας στον Χριστουγεννιάτικο χορό του σωματείου, στις 12 Δεκεμβρίου, με καλεσμένη την Έλλη Κοκκίνου. Ακόμη, υπάρχει το σχέδιο «Είμαι ΟΜΟΝΟΙΑ, Δηλώνω Παρών», με standing order των 20 ευρώ κάθε μήνα. Είναι η εγγραφή ως μέλος στο σωματείο, αλλά και οι απλές εισφορές. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, που είναι απόλυτα προσαρμοσμένοι στα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στον τόπο μας».

Ως καταληκτικό σχόλιο μας είπε:

«Ας λειτουργούμε όλοι βάζοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω απ’ όλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ιδέα που παραλάβαμε από αυτούς που την έχουν ιδρύσει και οφείλουμε να την παραδώσουμε ακόμη πιο δυνατή και ισχυρή. Δικαιολογίες για να μείνουμε πίσω, υπάρχουν πολλές. Λόγος για να μείνουμε δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ, η αγνή αγάπη μας γι’ αυτήν! Ας έχουμε μοναδική μας έγνοια – για την ώρα – να την σώσουμε και όταν με το καλό τα καταφέρουμε, τότε όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν. Και επαναλαμβάνω, οι ώρες είναι δύσκολες και δεν μας παίρνει να κάνουμε – αυτή τη στιγμή – κάτι άλλο».