Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νέο ρεκόρ στις επιτυχημένες πάσες για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Νέο ρεκόρ στις επιτυχημένες πάσες για την ΟΜΟΝΟΙΑ

img_0186


Η εβδομαδιαία στατιστική ανάλυση του αγώνα της ομάδας μας με την Άχνα στο omonoianews.com, σε συνεργασία με την εταιρία «db sports».

Νέο ρεκόρ στις επιτυχημένες πάσες η ΟΜΟΝΟΙΑ

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Άχνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καταπληκτική! Πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο, κυκλοφόρησε φανταστικά τη μπάλα, πέτυχε 2 γκολ αντί 5. Τα στατιστικά αποδεικνύουν ακριβώς αυτό που διαπιστώσαμε όλοι αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε νέο ρεκόρ επιτυχημένων πασών σε ένα ημίχρονο  (252) και είχε μόλις 5 αποτυχημένες πάσες στις 100! Μόλις 12 από τις 264 πάσες που επιχείρησαν οι παίκτες μας δεν βρήκαν στόχο, κάτι που εκτόξευσε την κατοχή μας στο 61%! Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι είχαν και πάλι πολύ καλύτερη κατοχή από τον αντίπαλο, αλλά δεν διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό. Ήταν σχεδόν 50-50.

Καταιγιστική αλλά…άστοχη

To είπαμε πολλές φορές, αντί 5-0 το ημίχρονο, μόνο 2-0! Από τις 15 τελικές προσπάθειες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μόλις 3 κατέληξαν στο στόχο, κι ας ήταν μεγάλες ευκαιρίες οι περισσότερες. Κατά τα άλλα, πολλά κλεψίματα από τους πράσινους, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι η Άχνα κέρδισε περισσότερα φάουλ από την ΟΜΟΝΟΙΑ κι ας κρατούσε πιο λίγο τη μπάλα.

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του αγώνα στη dbsports: ΚΛΙΚ ΕΔΩ.