Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη και μόνο νίκη!

Νίκη και μόνο νίκη!

img_8684


Τοπικό ντέρμπι σήμερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά τοπικό ντέρμπι με ξεκάθαρο φαβορί. Το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού που ξεκινάει στις 19:00, εξαρτάται κυρίως από την απόδοση των πράσινων του Σαβέφσκι. Τα όποια προβλήματα και οι όποιες αναποδιές, δεν μεταβάλουν τόσο απλά τα μεγέθη.

Μιλώντας για προβλήματα πρέπει να πούμε πάντως πως υπάρχουν αρκετά. Δεν έφταναν οι τραυματίες Αγκουϊάρ, Αβραάμ και ο τιμωρημένος Αλαμπί, ήρθαν και οι τραυματισμοί των Σπούγκιν και Λεόνι. Την ίδια στιγμή Ασσίς και Χριστοφή προέρχονται από τραυματισμό και δεν είναι βέβαιο κατά πόσον μπορούν να βρεθούν στην εντεκάδα. Μια ομάδα με μικρό ρόστερ σαν την ΟΜΟΝΟΙΑ, ασφαλώς επηρεάζεται από τόσες απουσίες, ο στόχος όμως δεν αλλάζει.

Και δεν αλλάζει γιατί αν πρώτα από όλα θέλουμε να παραμείνουμε στο κυνήγι των στόχων μας, οι οποιεσδήποτε απουσίες πρέπει να αναπληρώνονται όσο το δυνατό καλύτερα και να μην στεκόμαστε σε αυτές. Δεν αλλάζει επίσης γιατί όσα προβλήματα κι αν έχουμε, όσες απουσίες, άλλο ΟΜΟΝΟΙΑ, άλλο Ολυμπιακός. Και αυτό δεν πρέπει να το λησμονάμε.