Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να έρθει με το διπλό στις αποσκευές

Να έρθει με το διπλό στις αποσκευές

sak_0834


Στο Παραλίμνι εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, για να αντιμετωπίσει στο Τάσος Μάρκου την Αγία Νάπα (18:00, live omonoianews.com). Μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος για τους πράσινους του Σαβέφσκι, όπως κι αν έρθουν αυτοί!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φυσικά το φαβορί και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται προφανώς μόνο από την δική της απόδοση. Αν οι παίκτες του Σαβέφσκι ξεδιπλώσουν στο γήπεδο τις πραγματικές τους δυνατότητες, εκτιμούμε πως η νίκη θα συνοδευτεί και με πολύ καλή εμφάνιση που θα ευχαριστήσει τον κόσμο. Επειδή όμως τα αγωνιστικά προβλήματα είναι αρκετά και στο σημείο που βρισκόμαστε μόνο οι νίκες μετράν, πρώτος στόχος πρέπει να είναι οι τρεις βαθμοί και μετά όλα τα άλλα.

Το κλίμα πάντως δεν έχει στραβώσει από τα όσα έγιναν αρχές τις εβδομάδας. Οι παίκτες δεν θέλουν να χαλάσουν ότι με τόσο κόπο έκτισαν, αφού μετά από καιρό ευχαριστιούνται και πάλι τη μπάλα. Οι νίκες ήρθαν, τα χαμόγελα επέστρεψαν, η διαφορά μειώθηκε, τώρα αυτό που απαιτείται είναι συνέχεια.

Θυμίζουμε πάντως, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ επιδιώκει σήμερα να διορθώσει και μια ανωμαλία στην ιστορία. Η Αγία Νάπα ήταν για χρόνια η μόνη ομάδα που μετρούσε περισσότερες νίκες παρά ήττες κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στην πρώτη αγωνιστική, οι πράσινοι ισοφάρισαν τις νίκες και σήμερα φιλοδοξούν να αποκαταστήσουν μια και καλή την τάξη.