Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μην ανακόψουμε οι ίδιοι το come back

Να μην ανακόψουμε οι ίδιοι το come back

img_9315


Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ο κακός της υπόθεσης. Ας ξεκινήσουμε με αυτό, γιατί πρέπει να αντιληφθούμε πως ούτε απεργία έκαναν, ούτε προσφυγές, ούτε απείλησαν. Έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο(και αυτό πρέπει να τονιστεί), εξέφρασαν το παράπονο τους, θέλουν να βρεθεί μια λύση. Δεν έκαναν οτιδήποτε εκδικητικά, το αντίθετο αναγνωρίζουν και την προσπάθεια που κάνει ο Μυλωνάς με τους συνεργάτες του από τη μέρα που ανέλαβαν.

Την ίδια στιγμή όμως, κινδυνεύουμε να μπούμε οι ίδιοι στο δρόμο του come back που ξεκίνησε εδώ και τρεις εβδομάδας. Η αγωνιστική έκλεισε με απώλειες και της ΑΕΛ, η διαφορά από τη τέταρτη θέση πλέον είναι σχετικά μικρή, ενώ και η δεύτερη θέση δεν φαντάζει όνειρο απατηλό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί, να ανεβάσει τον πήχη πιο ψηλά!

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή να μην καταστρέψουμε ότι καλό πήγε να χτιστεί. Είναι κρίμα για την προσπάθεια, είναι κρίμα για τον κόσμο που έτρεχε την ομάδα από πίσω στο -15 και την τρέχει ακόμα στο -13. Είναι κρίμα γιατί καταφέραμε να αποκαταστήσουμε την πίστη και την ελπίδα, που η αλήθεια να λέγεται είναι ότι μας έχει απομείνει. Το θέμα πρέπει να λυθεί ο συντομότερο δυνατό, να βάλουμε πίσω μας την υπόθεση, να πάμε να κερδίσουμε την Αγία Νάπα.