Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μην υποτιμηθεί, να μην υπερεκτιμηθεί!

Να μην υποτιμηθεί, να μην υπερεκτιμηθεί!

img_8946


Να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με όσο σεβασμό αξίζει στο μέγεθος του, ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο! Αυτό απαιτείται από την ΟΜΟΝΟΙΑ που παίζει κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε καλά στοιχεία, ειδικά στην ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας με τον Απόλλωνα, αλλά θα “παραδοθεί” αν οι πράσινοι παίξουν όπως πρέπει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να αρχίσει να συμπεριφέρεται φέτος σαν μεγάλη ομάδα. Και οι μεγάλες ομάδες, δεν παίζουν καλά τη μια βδομάδα και την επόμενη πέφτουν. Δεν παίζουν καλά από το 1 μέχρι το 75 και μετά ανησυχούν το κοινό τους. Μπαίνουν μέσα με αέρα, επιβάλλονται, κυριαρχούν. Η ομάδα του Σαβέφσκι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο της και πρέπει να του το κάνει ξεκάθαρο από το πρώτο λεπτό.

Σε αυτό τον τομέα, της συμπεριφοράς και της νοοτροπίας, ο Σαβέφσκι προσπαθεί εδώ και καιρό να περάσει μηνύματα σε παίκτες και κόσμο. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάμε για πρωτάθλημα, επαναλαμβάνει συνεχώς στο -15 ο κόουτς κι ας ξέρει πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Η ουσία και αυτό που προσπαθεί να περάσει στους παίκτες είναι πως δεν έχουν το δικαίωμα χαλάρωσης και κακής απόδοσης. Και στον κόσμο, πως δεν έχει το δικαίωμα να σταματήσει να είναι απαιτητικός από την ομάδα του, ούτε στο -15, ούτε στο -26 εκατομμύρια. ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε.