Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να σπάσει άλλο ένα κακό σερί

Να σπάσει άλλο ένα κακό σερί

sak_0567


Άντε, αφού κάναμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, πάμε στο Αμμόχωστος να γκρεμοτσακίσουμε άλλο ένα αρνητικό σερί. Ένα σερί που κρατάει μάλιστα περισσότερο από αυτό που σπάσαμε τη Δευτέρα! Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγνοεί φέτος την εκτός έδρας νίκη!

Η τελευταία εκτός έδρας επιτυχίας της ΟΜΟΝΟΙΑ συναντάται στις 5/5/12 στο παιχνίδι των πλέι οφ κόντρα στο Αποέλ. τότε με τέρματα των Αβραάμ και Χριστοφή οι πράσινοι είχαν κερδίσει με 1-2 τον αιώνιο και του τσάκισαν τις όποιες ελπίδες για τίτλο. Μακριά από το ΓΣΠ, η τελευταία εκτός έδρας νίκη ήρθε στις 28/4/12 κόντρα στην Ανόρθωση, με 0-4. Σκόρερς σε εκείνο το παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ οι Μπεν Νταγιάν, Μπεργκουνιού και Άλβες(2).

Ένας ολόκληρος γύρος πρωταθλήματος χωρίς εκτός έδρας νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τεράστιο πράγμα. Και αν αφήσουμε το θέμα γόητρο στην άκρη και δούμε καθαρά αγωνιστικά την υπόθεση, αποτελεί και το μεγαλύτερο εμπόδιο στο δρόμο της ομάδας για την τετράδα. Οι πράσινοι πρέπει να σπάσουν το αρνητικό σερί, να βάλουν άλλο ένα ψυχολογικό εμπόδιο πίσω τους και να φορτσάρουν για τον στόχο. Να φτάσουν την τετράδα και αν τους επιτραπεί, να βάλουν πιο ψηλά το πήχη.