Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεκάθαρος ο στόχος: γεμάτο ΓΣΠ!

Ξεκάθαρος ο στόχος: γεμάτο ΓΣΠ!

0img_4379


Προς τον τελευταίο της αγώνα για το έτος 2012 βαδίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ένα έτος πολύ δύσκολο για κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, γιατί παρά από τη κατάκτηση του κυπέλλου και του σούπερ καπ, αυτό που μένει σε όλους μας είναι η αγωνία για το μέλλον του σωματείου που τόσο αγαπάμε.

Από χίλια μύρια κύμματα περάσαμε, χωρίς υπερβολή. Τον τελευταίο καιρό όμως, έχει επανέλθει κάποια αισιοδοξία. Όχι δεν κατέβηκαν εκατομμύρια από τον ουρανό, αλλά στο σωματείο αποφάσισαν να δουν ρεαλιστικά τα πράγματα και να πουν, ναι έχουμε πρόβλημα, θα ρίξουμε τον προϋπολογισμό, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως θα επιβιώσει. Αυτή η προσέγγιση του πράγματος σε συνδυασμό με το αγωνιστικό ανέβασμα της ομάδα, επανέφεραν σε κάποιο βαθμό τα χαμόγελα.

Τελευταίο ματς της χρονιάς λοιπόν, με ένα και μόνο στόχο: να γεμίσουμε το ΓΣΠ! Ναι να γεμίσουμε το ΓΣΠ κι ας είμαστε στο -13 από την κορυφή! Να το γεμίσουμε πρώτα από όλα για μας, για να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας πως ο λόγος που η ΟΜΟΝΟΙΑ εδν έβαλε λουκέτο, είναι ο υπέροχος κόσμος της. Ομάδα με τέτοιο ΛΑΟ δεν χάνεται! Να το γεμίσουμε για να στηρίξουμε την ομάδα οικονομικά, γιατί τα λεφτά των εισιτηρίων τα έχει μεγάλη ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ. Να το γεμίσουμε για να κλείσουμε τη χρονιά αισιόδοξα και να στείλουμε ξεκάθαρα το μήνυμα: ΟΜΟΝΟΙΑ ρε κουφάλες. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

υ.γ. Υπάρχουν άλλοι να μιλάνε για γεμάτο ΓΣΠ στο -13; Άλλη πάστα ο ΛΑΟΣ…