Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάλι καλά που έρχεται διακοπή, θα σκέφτεται ο Τόνι

Πάλι καλά που έρχεται διακοπή, θα σκέφτεται ο Τόνι

img_9659


Τόσο καιρό ο Σαβέφσκι έλεγε πως δεν θέλει να ψάχνει δικαιολογίες και πως πρέπει να κερδίζουμε ανεξάρτητα από τις απουσίες. Μετά όμως το νέο τραυματισμό του Αντράντε, δεν άντεξε και ξέσπασε, είπε αυτό που πραγματικά αισθάνεται: “Κάθε εβδομάδα χάνουμε ένα παίκτη. Είμαστε λίγοι, ελπίζω να είμαστε λίγοι και καλοί μέχρι το τέλος”.

Από την Τρίτη αγωνιστική που είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Τόνι είδε να τραυματίζονται πάρα πολλοί παίκτες: Αντράντε (2 φορές), Εφραίμ, Αγκουϊάρ, Αβραάμ, Μαργκάσα, Σπούγκιν ήταν αυτοί που έκατσαν περισσότερο αλλά δεν ήταν οι μόνοι. Κατά διαστήματα έκατσε και ο Λέο, ο Ασσίς, ο Λεόνι, ο Ζοάο Άλβες. Σημειώστε πως αποχώρησε και ο Παβίτσεβις και άντε μετά να παίξεις και μπάλα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο λόγος που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έμεινε στο επίπεδο που έδειξε κόντρα στο Αποέλ, ήταν ακριβώς οι πάρα πολλοί τραυματισμοί.

Ο Σαβέφσκι πλέον, περιμένει πως και πως να έρθει η διακοπή. Τον Γεννάρη αναμένεται να έχει μαζί του τους Εφραίμ, Αβραάμ, Αντράντε, Αγκουϊάρ και Σπούγκιν, ανάλογα φυσικά με το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση ανανέωσης του. Θα χάσει φυσικά έναν από τους πιο σταθερούς του παίκτες, τον Μάρκο Σοάρες, αλλά ευελπιστεί πως θα βρει λύσεις μέσα από το ρόστερ του, ή μέσω κάποια μεταγραφής.