Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιθανόν εξελίξεις, εντός της εβδομάδας

Πιθανόν εξελίξεις, εντός της εβδομάδας

ant1


Από την περασμένη εβδομάδα, είχε γραφτεί πως η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση δανείου που θα τη βοηθούσε να τα βγάλει πέρα με τις άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις της. Είχαμε τότε γράψει πως αν το δάνειο εγκριθεί, δεν πρόκειται να λύσει ως δια μαγείας τα προβλήματα, ούτε αποτελούσε λόγο για χαλάρωση.

Οι προσπάθειες για να οριστικοποιηθεί η παραχώρηση του δανείου καθώς και το ύψος αυτού, συνεχίζονται και μάλιστα εντατικοποιούνται. Υπάρχει πιθανότητα μάλιστα το τέλος της υπόθεσης να έρθει αυτή την εβδομάδα και η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει την ανάσα που τόσο χρειάζεται. Είναι σημαντικό να έχουμε κατάληξη στο όλο θέμα (θετική ή αρνητική), μιας και το οικονομικό μπορεί προφανώς να επηρεάσει και το αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει να ξέρουμε που βαδίζουμε αφού για να κρατήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τον κόσμο κοντά της, σημαντικό ρόλο παίζουν τα αποτελέσματα.

Προσπάθειες να λυθεί το θέμα με το χρέος Μιλτιάδη

Δεν γράφουμε κάτι καινούριο. Είναι κάτι που συζητείται σε κάθε ποδοσφαιρικό στέκι, είναι κάτι που γενικώς λέγεται. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ κάνουν έντονες προσπάθειες ούτως ώστε να φύγει από την ομάδα ο βραχνάς των 13 εκατομμυρίων προς το Μιλτιάδη Νεοφύτου. Οι πληροφορίες λένε πως είμαστε σε καλό δρόμο και υπάρχει αισιοδοξία. Είναι φυσικά περιττό να πούμε πόσο μεγάλη ανάσα θα είναι να μειωθεί το χρέος κατά αυτό το τιτανοτεράστιο ποσό.