Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πλήρη επιβολή δείχνουν οι αριθμοί

Πλήρη επιβολή δείχνουν οι αριθμοί

img_8272


Η εβδομαδιαία στατιστική ανάλυση του αγώνα της ομάδας μας με την Αγία Νάπα στο omonoianews.com, σε συνεργασία με την εταιρία «db sports».

Γενικά Στατιστικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβλήθηκε πλήρως του αντιπάλου της, άλλωστε δεν χρειάζονταν στατιστικά για να το διαπιστώσει κανείς. Μια ματιά όμως στους αριθμούς το επιβεβαιώνει. Συνολικά 14 τελικές προσπάθειες από την ιδιαίτερα δημιουργική ΟΜΟΝΟΙΑ και άλλες τόσες προϋποθέσεις, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως παρότι οι ποδοσφαιριστές του Σαβέφσκι είχαν περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους, έκαναν και λιγότερα λάθη από τους συναδέλφους τους της Αγίας Νάπας.

http://omonoianews.com/wp-content/gallery/stats/stats17-12.jpg

Εκδήλωση επιθέσεων

Γράφαμε πριν το παιχνίδι πως ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έκανε εσωτερική αλλαγή, μεταθέτοντας τον Ασσίς στον άξονα και τον Σκέμπρι στα φτερά. Η κίνηση έφερε αποτέλεσμα, αφού οι πράσινοι επιτίθονταν από παντού, σε αντίθεση με τη περασμένη εβδομάδα που η μια πτέρυγα ήταν νεκρή. Τέσσερις τελικές από αριστερά, 5 από τον άξονα ελέω Ασσίς και Άλβες και 5 από δεξιά.

http://omonoianews.com/wp-content/gallery/stats/stats17-12b.jpg

Λάθη-Κλεψίματα

Όπως προαναφέραμε παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε μεγαλύτερη κατοχή, έκανε λιγότερα λάθη. Αυτό δείχνει πως οι ποδοσφαιριστές μας ήταν συγκεντρωμένη και επιβλήθηκαν πλήρως. Είχαν μόλις 6 λάθη ανά 100 πάσες!

http://omonoianews.com/wp-content/gallery/stats/stats17-12c.jpg

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του αγώνα στη dbsports: ΚΛΙΚ ΕΔΩ.