Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλημα με Εφραίμ

Πρόβλημα με Εφραίμ

img_5274_640x427


Με προβλήματα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα για την 13η αγωνιστική με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, το Σάββατο στο “Αμμόχωστος”.

Ο Γιώργος Εφραίμ σήμερα παραπονέθηκε για κάποια ενόχληση μετά από κτύπημα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, και δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Ο διεθνείς άσος σήμερα έκανε θεραπεία και στις επόμενες δύο προπονήσεις θα φανεί εάν θα προλάβει τον αγώνα. Εκτός προπόνησης συνεχίζει να είναι και ο Γιουβάλ Σπούνγκιν που δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να μπει.

Ο Τόνι Σαβέφκσι σήμερα Τετάρτη δούλεψε στην τακτική της ομάδας, την οποία προσαρμόζει βάσει του σκάουτινγκ που έγινε για τον τρόπο παιχνιδιού της Νέας Σαλαμίνας. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλει τη τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του, και με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζει τους παίκτες του.

Η ενημέρωση για την προπόνηση:

Έμφαση στην τακτική έδωσε η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, στη σημερινή απογευματινή προπόνηση.

Οι Τζόνι Λεόνι, Μπρούνο Αγκουιάρ και Αντρέας Αβραάμ ακολούθησαν την θεραπευτική τους αγωγή και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Γιώργο Εφραίμ μετά από κτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έτσι ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε θεραπεία. Επίσης, ο Γιουβάλ Σπούνγκιν δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα, λόγω της ασθένειας που τον ταλαιπωρεί.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.