Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Π. Χρυσάνθου: “Η Άχνα να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια”

Π. Χρυσάνθου: “Η Άχνα να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια”

pavloss


Ιδιαίτερα έντονος ήταν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Παύλος Χρυσάνθου σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του στο Sport-fm. Ο κ. Χρυσάνθου απαντούσε στην ουσία στα επικοινωνιακά παιχνίδια του Κίκη Φιλίππου, που ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθούσε να βγάλει την Άχνα αδικημένη! Πήρε πάντως την κατάλληλη απάντηση, αφού εκτός των άλλων ο κ. Χρυσάνθου του υπενθύμισε το ματς του πρώτου γύρου.

“Καλά κάνει ο Κίκης Φιλίππου να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια στο περιθώριο. Δεν ξέρω γιατί επέλεξε αυτή την χρονική στιγμή να κάνει τις δηλώσεις αυτές αλλά αν με αυτό τον τρόπο θέλει να εξασκήσει πίεση στην διαιτησία στον αγώνα του Σαββάτου αυτό είναι απαράδεχτο. Θεωρώ πως ο Εθνικός ουδέποτε αδικήθηκε σε αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ το αντίθετο έχει γίνει πολλές φορές. Ας θυμηθούμε απλά το ματς του πρώτου γύρου και τα δολοφονικά κτυπήματα του Άλισον που πέρασαν απαρατήρητα. Καλούμε τη διαιτησία να μείνει ανεπηρέαστη και να γίνει ένα καλό παιχνίδι”, ήταν το πρώτο σχόλιο του Παύλο Χρυσάνθου.

Στη συνέχεια, σχολίασε και άλλα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα, όπως η περίπτωση Σπούγκιν: “Ο κόσμος μας πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό και να μην δίνει σημασία στις φήμες. Ο Γιουβάλ έχει συμβόλαιο ως το Μάιο. Έγινε επαφή μαζί του πριν πάει στο Ισραήλ και θα μιλήσουμε και με τον εκπρόσωπο του. Στόχος μας είναι προφανώς να κρατήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι απαραίτητοι, αλλά όχι προσφέροντας τους χρηματικό δελεάρ στο συμβόλαιο. Θέλουμε να τους πείσουμε πως είναι τιμή τους να αγωνίζονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της, έστω και με λιγότερα”.

Τέλος δεν άφησε ασχολίαστα ούτε τα δημοσιεύματα για τον Έντιν Νουρεντινόσκι: “Την Παρασκευή γράφτηκε πως κλείσαμε Γιωργαλλίδη, σήμερα βγήκε άλλο όνομα. Προτεραιότητα μας είναι να λύσουμε τα οικονομικά μας και όχι να τα επιβαρύνουμε φέρνοντας και άλλο τερματοφύλακα ενώ έχουμε 3. Βασική προϋπόθεση είναι να βρούμε λύση στο οικονομικό και αν φύγει παίκτης, να δούμε τι υπάρχει διαθέσιμο”.