Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρεαλιστικές κινήσεις, που να καλύπτουν ουσιαστικά κενά

Ρεαλιστικές κινήσεις, που να καλύπτουν ουσιαστικά κενά

img_8678


Η μεταγραφική του Γεννάρη πλησιάζει και όπου να ‘ναι θα αρχίσουν και σενάρια για μεταγραφές. Αν η διοίκηση δώσει το πράσινο φως στο Σαβέφσκι, υπάρχουν κάποιες θέσεις που προφανώς θα ήθελε να φέρει παίκτη. Για να προλάβουμε πάντως κάποιες καταστάσεις, οφείλουμε να γράψουμε κάτω 3 δεδομένα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο: 1) η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει χρήματα για πέταμα, οποιαδήποτε μεταγραφή πρέπει να είναι χαμηλόμισθου παίκτη 2) έχει ήδη αποχωρήσει από την ομάδα ο Σάβο Παβίτσεβιτς 3) ο Σαβέφσκι θα χάσει για ένα μήνα και βάλε τον βασικό και αναντικατάστατο του αμυντικό χαφ, Μάρκο Σοάρες, ελέω Κόπα Άφρικα.

Μετά τα πιο πάνω, μάλλον έχετε καταλάβει που το πάμε. Είναι πολύ πιθανόν, ο Σαβέφσκι να ζητήσει παίκτη (αν δεν το κάνε ήδη) που να αγωνίζεται τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν αμυντικό χαφ. Με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσει να καλύψει τόσο το άμεσο κενό, αυτό του αμυντικού χαφ, όσο και αυτό που ενδέχεται να προκύψει αν δυο από τους τρεις κεντρικούς μας αμυντικούς τραυματιστούν ή τιμωρηθούν την ίδια εποχή.

Ασφαλώς προς το παρόν πρόκειται μόνο για κάποιες σκέψεις, αφού όλοι είναι προσηλωμένοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι ακόμα νωρίς για μεταγραφολογία και η αλήθεια είναι πως δεν θέλαμε ούτε μεις να ασχοληθούμε. Απλά επειδή ήδη άρχισαν και ακούγονται τρελά πράγματα, θεωρήσαμε ορθό να προσγειώσουμε κάπως την κατάσταση και να κάνουμε ξεκάθαρο το σκεπτικό με το οποίο θα κινηθεί (αν τελικά κινηθεί) ο κόουτς το Γεννάρη. Με ρεαλιστικό τρόπο και μόνο σκοπό να καλύψει ουσιαστικά κενά.