Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαβέφσκι: “Κρατάμε την προσπάθεια του 2ου ημιχρόνου” (vid)

Σαβέφσκι: “Κρατάμε την προσπάθεια του 2ου ημιχρόνου” (vid)


Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη διάσκεψη που ακολούθησε ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είπε πως κρατάει την καλή εικόνα της ομάδας στην επανάληψη. Διαβάστε και δείτε τις δηλώσεις.

Τόνι Σαβέφσκι: Δεν είχαμε καλή μέρα σήμερα, ευτυχώς όμως πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 2o ημίχρονο πιστεύω βελτιώσαμε την εικόνα μας. Ήμασταν πιο επιθετικοί. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός και μας δυσκόλεψε. Όπως είπα όμως, η ουσία είναι οι τρεις βαθμοί και η καλή προσπάθεια στο β ημίχρονο, και αυτό κρατάμε για τη συνέχεια. Να μην ξεχνάμε πως πολλές φορές παίξαμε καλά και δεν κερδίσαμε τίποτα, και αυτό είναι καλό για μας. Καλή συνέχεια στο Γιούνους και στη Σαλαμίνα.

Μιρσάντ Γιονους: Συμφωνώ με τον κος Σαβέβσκι. Στο α ημίχρονο ήμασταν και οι δύο με επιθετικές διαθέσεις, στο β ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε και έκανε αυτό που έπρεπε και έβαλε πρέσινγκ. εμείς δεν μπορέσαμε να πάρουμε μπάλα. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν και να κάνουμε κάτι με αντεπίθεση. Είμαστε σε δύσκολη θέση, για μένα το βασικό είναι ότι ανεβήκαμε και στην συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι καλύτερη ομάδα.