Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκαπούλλη αυτό είναι κόκκινη! Το νου σου! (VIDEO)

Σκαπούλλη αυτό είναι κόκκινη! Το νου σου! (VIDEO)

assis-aimatoma


Τρία συνεχόμενα παιχνίδια, ο Σκαπούλλης έχει καταγγελθεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ! Πραγματικά ο εν λόγω διαιτητής δεν έκανε ποτέ διαιτησία 50-50 στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αποδεικνύοντας απλά πόσο εμπαθής είναι! Τελευταία φορά που τον βρήκαμε μπροστά μας, το ματς με την Άχνα, όταν ο Άλισον κόντεψε να στείλει τον Ασσίς 2 πόδια κάτω από τη γη και ο Σκαπούλλης έκλεισε προκλητικά τα μάτια!

Εκείνο δεν ήταν το μόνο λάθος του συγκεκριμένου διαιτητή που ξεκάθαρα βλέπει Πράσινο και θολώνει! Δεν απέβαλε τον Άλισον σε δεύτερη εγκληματική ενέργεια με αγκωνιά στο πρόσωπο του Αβραάμ! Ήταν τόσο προκλητική η συγκεκριμένη διαιτησία και ειδικά η φάση με τον Ασίς, που μέχρι και οι πατάτες αντινακτές έκαναν πλάκα στον Σκαπούλλη.

Το μόνο που ζητάμε Σκαπούλλη, είναι να μας παίξεις μια φορά 50-50. Ότι είσαι εμπαθής το απέδειξες και σε μας και στο μπαμπάκα Ρέικβαρτ που σε αντάμειψε ανάλογα, παίξε μας και μια φορά στα ίσα. Απορούμε πως νιώθεις που θα βρεθείς ξανά στο ίδιο γήπεδο με τον Ασσίς, ένα παίκτη που με την προκλητική ανοχή σου, παρολίγο το τσεκούρι της Άχνας να σκοτώσει. Θα απολογηθείς στο Νούνο;

szólj hozzá: Eth-Omo-Stigmiotypa-Xrisanthou


Αντιναχτές Πατάτες – Άλισον από thialouka