Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σοβαρές καταγγελίες Σολωμονίδη για το ΑΕΠ-Αποέλ

Σοβαρές καταγγελίες Σολωμονίδη για το ΑΕΠ-Αποέλ


Απίστευτες πραγματικά καταγγελίες του προέδρου της Πάφο Μιχάλη Σολωμονίδη για το παιχνίδι της ΑΕΠ με το Αποέλ, φιλοξένησε χθες η εφημερίδα “ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ” και αναδημοσίευσε σήμερα η ιστοσελίδα sentra24.com.

Ο κ. Σολωμονίδης ανάφερε χαρακτηριστικά ότι «πριν από το παιχνίδι δέχτηκα τηλεφωνήματα ότι θα χάσει η ΑΕ Πάφος σίγουρα και ότι θα υπάρξει πέναλτι όταν θα τελειώσει το Α ημίχρονο. Τα έχω και σε μηνύματα»!

Συνέχισε μάλιστα ένα βήμα πιο πέρα και μίλησε συγκεκριμένα για το διαιτητή Λεόντιο Τράττο: «Μπαίνοντας στο γήπεδο είχε ξεκάθαρα στο μυαλό του ότι σε περίπτωση που το ΑΠΟΕΛ πήγαινε για ημίχρονο χωρίς να βάλει τέρμα, έπρεπε να βρει τρόπο να δώσει πέναλτι για να είναι σίγουρη η νίκη του ΑΠΟΕΛ. Αυτό νιώθω αυτό λέω. Μπορεί να είμαι και λάθος, αλλά εγώ έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Πιστεύω ότι ο κ. Τράττος το είχε προκαθορισμένο πως θα λειτουργήσει και πως θα ενεργήσει για να φύγει με νίκη το ΑΠΟΕΛ από την Πάφο».

Κάνει πάντως εντύπωση, ότι οι δηλώσεις του κ. Σολωμονίδη δεν έπαιξαν πουθενά, πέρα από τις εφημερίδες και ιστοσελίδες της Πάφου. Είναι πολύ σοβαρές οι καταγγελίες του, για να περάσει ο θέμα στο ντούκου, στο πρώτο μέρος των δηλώσεων του, λίγο πολύ μας λέει πως το αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο! Το γεγονός μάλιστα πως λέει πως τον ενημέρωσαν πως θα σφυριχτεί και πέναλτι, παραπέμπει σε στοίχημα…