Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στέλιος Μυλωνάς: «Θα κερδίσουν σημαντικές εμπειρίες και πολλές αναμνήσεις»

Στέλιος Μυλωνάς: «Θα κερδίσουν σημαντικές εμπειρίες και πολλές αναμνήσεις»

img_1818


Στο πλαίσιο του χθεσινοβραδινού Χριστουγεννιάτικου χορού της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ομάδας μας, ο προεδρεύοντας του σωματείου μας Στέλιος Μυλωνάς σε ομιλία του τόνισε πως η Ομόνοια θα βοηθήσει τα παιδιά των τμημάτων υποδομής να πετύχουν το όνειρό τους, ενώ επεσήμανε πως η ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση συμβάλει και συμπληρώνει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους. Αναλυτικά η ομιλία του κ. Μυλωνά:

«Εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα ήθελα να εκφράσω την ιδιαίτερη χαρά μας, που μας δίνεται η ευκαιρία να βρισκόμαστε απόψε μαζί σας, σ’ αυτό το μεγάλο συναπάντημα της Ακαδημίας μας, με την ευκαιρία των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Αγαπητοί φίλοι, o πλούτος της κάθε οικογένειας είναι τα παιδιά της, ενώ oι αρχές και οι σωστές βάσεις που θέτουν οι γονείς αποτελούν τα εχέγγυα για την μελλοντική πορεία των παιδιών μας. H σωστή διαπαιδαγώγησή τους, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση μας, αλλά και συνάμα δικαίωμα του κάθε παιδιού.

Με το ίδιο πνεύμα και αντίληψη θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και την ποδοσφαιρική εκπαίδευσή τους που συμβάλει και συμπληρώνει, μέσα από την συμμετοχή τους στις Ακαδημίες, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους.

Μέσα από τις ακαδημίες τα παιδιά μας θα μάθουν να υπακούουν σε κανόνες. Θα μάθουν να σέβονται τους αντιπάλους και τους συμπαίκτες τους. Θα καταλάβουν ότι για να είσαι στην ομάδα θα πρέπει να εργαστείς σκληρά και να πάρεις την θέση με την αξία σου. Θα συνειδητοποιήσουν ότι η ομαδικότητα, είναι πιο αποτελεσματική και πιο ωφέλιμη από την ατομικότητα.

Θα καταλάβουν ότι όπως στο ποδόσφαιρο υπάρχει η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα, έτσι και στην ζωή υπάρχουν οι επιτυχίες, οι αποτυχίες, αλλά και οι αδικίες. Θα μάθουν ότι ποτέ δεν πρέπει να τα βάζουν κάτω και ότι θα πρέπει να αγωνίζονται μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Να είστε σίγουροι ότι από το πέρασμα των παιδιών μέσα από τις ακαδημίες, θα κερδίσουν σημαντικές εμπειρίες και πολλές αναμνήσεις που θα τους είναι χρήσιμες και θετικές στην ζωή τους.

Αγαπητοί φίλοι, το κάθε παιδί έχει δικαίωμα στο όνειρό του και εμείς καλούμαστε να το σεβαστούμε και να το βοηθήσουμε για να το πετύχει. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε για το τελικό αποτέλεσμα και εάν τα παιδιά μας θα γίνουν τα μεγάλα αστέρια της ομάδας μας. Μπορούμε όμως να υποσχεθούμε και υποσχόμαστε, ότι θα δώσουμε ίση ευκαιρία σε όλα τα παιδιά και ότι θα εργαζόμαστε συνεχώς να βελτιώνουμε τις συνθήκες που θα εργάζονται, ούτως ώστε να έχουν πιο πολλές πιθανότητες να πετύχουν τους στόχους και το όνειρο τους.

Αγαπητά παιδιά, απολαύσετε αυτό που κάνετε και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό για να πετύχετε. Χρειάζεται μεγάλη δουλειά, επιμονή, πίστη και θυσίες για να τα καταφέρεται.

Σας εύχομαι όλους καλές επιτυχίες, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και χαρά για σας και τις οικογένειες σας».