Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τέλος της καράτε χρονιάς για τον Ασσίς

Τέλος της καράτε χρονιάς για τον Ασσίς

Φωτογραφία της ματωμένης φανέλας του Ασσίς! (φώτο: Ηρόδοτος Μιλτιάδους, 24sports)

Ο Νούνο Ασσίς 35 απέδειξε στους πρώτους 5 μήνες παρουσίας του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, πως η ηλικία δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, όταν υπάρχει η ποιότητα, η θέληση, η σωστή ζωή. Δικαίωσε πλήρως το Νεόφυτο Λάρκου που επέμενε το καλοκαίρι πως τα 35 χρόνια του Νούνο δεν θα παίξουν ρόλο και ότι θα κάνει τη διαφορά.


Κι όμως ο Πορτογάλος, θα θέλει να ξεχάσει τη χρονιά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν υπήρχε όσκαρ πιο χτυπημένου ποδοσφαιριστή σε ένα πρωτάθλημα, ο Ασσίς θα έπαιζε χωρίς αντίπαλο. Πρώτα ο Άλυσον λίγο έλειψε να τον στείλει 3 μέτρα κάτω από το χώμα. Μετά κόντρα στην ΑΕΚ, μάτωσε από τα χτυπήματα, αφού σχίστηκε σε δυο σημεία το πόδι του! Κόντρα στην ΑΕΛ από κλωτσιά σχίστηκε στο άλλο πόδι και πήρε και κόκκινη! Ε χθες, οι Αχνιώτες τον μάτωσαν ξανά, αυτή τη φορά στο χέρι! Η φώτο του Ηρόδοτου Μιλτιάδους πιο πάνω, δείχνει τη φανέλα του μετά το ματς!

Είναι στόχος κανονικά και με το νόμο. Χθες ο Βασίλης Δημητρίου δεν τον προστάτευσε (η Άχνα τελείωσε το παιχνίδι με μια κάρτα!) και ο Ασσίς τελείωσε ματωμένος, ένα έργο που είδαμε πολλές φορές. Το χειρότερο, είναι πως του δίνουν και κάρτες από πάνω. Ο Νούνο έχει ήδη 3, και στην επόμενη κάθεται. Έρχονται ντέρμπι και όλοι φοβούνται πως θα χάσει το ίδιο ματς με τον πρώτο γύρο…Όλως τυχαίως!