Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα έχουμε ζήσει 100 φορές, μην δώσετε δικαιώματα!

Τα έχουμε ζήσει 100 φορές, μην δώσετε δικαιώματα!

ns015224


Ο Κίκης Φιλίππου φρόντισε να μας θυμίσει από νωρίς μες τη βδομάδα, κόντρα σε ποιους αγωνιζόμαστε. Είχε το θράσος βλέπετε, να κάνει δηλώσεις πως η Άχνα είναι αδικημένη από τη διαιτησία, με σκοπό φυσικά να πάρει σφυρίγματα κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ξέχασε φαίνεται το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν ο Σκαπούλλης του έκανε δώρο ένα βαθμό.

Λοιπόν το έργο το έχουμε ζήσει 100 φορές. Είτε ο διαιτητής ονομάζεται Βασίλης, είτε Χρίστος, είτε Μάριος, είτε Γιαννάκης, αν βρει αφορμή, αν του δοθούν δικαιώματα, το σπρωξιματάκι θα το δώσει, αφού η ομάδα του Κούμα το έχει ανάγκη! Αν δοθεί επίσης το δικαίωμα στα καλόπαιδα ποδοσφαιριστές της Άχνας, θα παίξουν με τη νοημοσύνη μας και την υπομονή μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μιλάμε για πολύ μεγάλα καραγκιοζιλίκια. Στο ΓΣΠ οι μπάλες δεν θα εξαφανίζονται μαγικά, τα παικτρόνια της Άχνας όμως θα πέφτουν με το παραμικρό κάτω, θα ανοίγουν διάλογο με τη κερκίδα, θα χτυπάνε παίκτες μας. Είπαμε τα είδαμε 100 φορές! Είπαμε επίσης όμως ΑΝ τους δοθεί η αφορμή και το δικαίωμα!

Πώς τους το κόβεις; Απλό, παίζεις μπάλα! Το παιχνίδι δεν είναι ντέρμπι, εξαρτάται από την ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο δύσκολο κι αν είναι. Μπαίνει λοιπόν δυνατά, τους παστελώνεις δυο αγροτεμάχια ως το ημίχρονο και τους κάνεις να τρέχουν. Να δούμε μετά αν θα έχουν διάθεση για καθυστέρηση και καραγκιοζιλίκια. Δυνατά από το πρώτο λεπτό λοιπόν,  συγκεντρωμένα, με πάθος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όσο πιο ανώδυνα μπορούμε και χωρίς να δώσουμε δικαιώματα.