Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοινώθηκε επίσημα για Τζιαμπουρή

Ανακοινώθηκε επίσημα για Τζιαμπουρή

Ο Τζιαμπουρής στο γεύμα που παρέθεσε το σωματείο στους νέους παίκτες τον Ιούνιο

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας καθήκοντα Τιμ Μάνατζερ / Υπεύθυνου Πρώτης Ομάδας έχει αναλάβει ο Γιώργος Τζιαμπουρής, ο οποίος θα έχει την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς και για την διεκπεραίωση διαδικαστικών θεμάτων που την αφορούν.


Επίσης, ο Μιχάλης Καβαλιέρης μετακινείται στα γραφεία του σωματείου, έχοντας ενεργότερο ρόλο και ενισχύοντας το Τμήμα Σκάουτινγκ και γενικότερα τη διαδικασία προγραμματισμού της ομάδας μας.

Νωρίτερα το πρωί: Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο Μιχάλης Καβαλιέρης θα άφηνε το πόστο του τιμ μάνατζερ της ομάδας. Ο ελλαδίτης δεν κατάφερε να πείσει τα μέλη του Δ.Σ. και πρόσφατα λήφθηκε απόφαση όπως αναλάβει πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Σύμφωνα με την “SPORΤDAY”, αυτός που αντικαθιστά τον Καβαλιέρη είναι ο μέχρι πρότινος λειτουργός της πρώτης ομάδας, Γιώργος Τζιαμπουρής. Ο Τζιαμπουρής ήταν έτσι κι αλλιώς τα περασμένα χρόνια το άτομο που ήταν κοντά στους παίκτες, κυρίως για προσωπικές τους υποθέσεις, και η διοίκηση αποφάσισε όπως του αναθέσει τη θέση.