Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Χάρηκε την ομάδα στο α ημίχρονο ο κόσμος”

“Χάρηκε την ομάδα στο α ημίχρονο ο κόσμος”

img_0420


Αγχώθηκε η ομάδα μας μετά το 70, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου των πρασίνων, Αντρέα Δημητρίου. Οκτώμισι χιλιάδες ο κόσμος στις κερκίδες σήμερα, ευχαριστίες από πλευράς των πρασίνων.

Οι δηλώσεις του Α.Δημητρίου στην Λουμιέρ:

“Η ομάδα μας ήταν εξαιρετική στο 1ο  ημίχρονο και την χάρηκε ο κόσμος, το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Στο 2ο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι μέχρι το 70. Μετά η ομάδα αγχώθηκε και ήρθε το ανέβασμα του Εθνικού. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Κάποιοι παίκτες τράβηξαν το κουπί και φάνηκε σε κάποια στιγμή η κούραση στα πόδια τους. Η διακοπή μας δίνει χρόνο τώρα. Δίνει χρόνο στους τραυματίες και στιγμές χαλάρωσης για όλους”.

Για τον κόσμο:

“Είχαμε 8 με 8,5 χιλιάδες φίλους μας στο γήπεδο, ένα πολύ καλό νούμερο. Τους ευχαριστούμε. Τους θέλουμε κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια”.

Για τη συνέχεια:

“Έχουμε 6 καυτά παιχνίδι σε ένα μήνα και νιώθουμε δυνατοί για τη συνέχεια. Περιμένουμε πως και πως τα ντέρμπι για να ανεβούμε ψηλά στην βαθμολογία”.

Για τον Μάρκο Σοάρες:

“Ελπίζουμε να τον έχουμε τουλάχιστον στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε έστω γι αυτό το ματς. Θα δούμε εάν το οικονομικό μας επιτρέπει να κάνουμε προσθήκη”.