Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χαμός με τους τραυματισμούς

Χαμός με τους τραυματισμούς

sak_0476


Με το ρυθμό που έρχονται οι τραυματισμοί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Τόνι Σαβέφσκι δεν ξέρει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει και ποιους όχι. Στο τέλος, θα αναρωτιέται αν θα πάει ο ίδιος στο Αμμόχωστος. Δεν τον έφταναν όλοι οι προηγούμενοι, ήρθαν και οι ενοχλήσεις του Μάρκο Σοάρες χθες, να τον ανησυχήσουν ακόμα περισσότερο.

Οι Αγκουϊάρ, Αβραάμ, Λεόνι είναι σίγουρα εκτός. Οι Εφραίμ, Σπούγκιν αφού δεν προπονήθηκαν ούτε χθες, δύσκολα θα προλάβουν και θα το παλέψουν ως τη τελευταία στιγμή. Χθες ένιωσε και ο Μάρκο ενοχλήσεις και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν είναι σε θέση να βρεθεί στη δεκαοκτάδα. Βάλτε στις απουσίες και τον τιμωρημένο Αλαμπί, ενώ σημειώστε πως οι Ασσίς, Χριστοφή, Μαργκάσα προέρχονται από τραυματισμούς! Οι πρώτοι δυο έχασαν μόνο μερικές προπονήσεις και αγωνίστηκαν χθες κανονικά, αλλά πάλι είχαν κτυπήσει…

Όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα, επικρατέστερη εντεκάδα για το αυριανό παιχνίδι είναι η εξής: Λεβίτα, Κυριάκου, Αντράντε, Ντανιέλσον, Σκαραμοτσίνο, Ζ. Άλβες (Μ. Σοάρες), Λεάντρο, Ασσίς, Σκέμπρι, Χριστοφή και Φρέντι. Προφανώς κάποια πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν, ανάλογα με την κατάσταση των Εφραίμ, Σπούγκιν και Σοάρες.