Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: “Δεν προκριθήκαμε ακόμα”

Δημητρίου: “Δεν προκριθήκαμε ακόμα”

antreas


Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super ΣΠΟΡ fm έκανε πριν από λίγο ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως η ομάδα δεν έχει ακόμα προκριθεί και πρέπει να είναι σοβαρή. Παράλληλα ζήτησε κατανόηση από τον κόσμο για το λαχνό εισφοράς. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι απόψε

«Το 2-0 δεν εξασφαλίζει την πρόκριση. Αν δεν μπούμε σοβαρά τότε ίσως να πέσουμε στην παγίδα. Θέλουμε να περάσουμε με δεύτερη σερί νίκη σε έναν θεσμό στον οποίο θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να επιβεβαιώσουμε τον τίτλο μας. Έχουμε ένα σοβαρό προβάδισμα όμως επαναλαμβάνω ότι δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση».
Για την κίνηση να μπει λαχνός εισφοράς του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ;
«Θεωρούμε δεδομένο ότι ο κόσμος θα είναι εκεί, περιμένει το ντέρμπι. Ο κόσμος έβαλε από τώρα στο μυαλό του το ντέρμπι. Η διοίκηση πήρε μια δύσκολη απόφαση για να βάλει και ένα λαχνό ενίσχυσης. Τα εισιτήρια είναι 20 ευρώ το κανονικό και 10 το μαθητικό. Αν ήταν απαραίτητη ανάγκη το ρευστό στο ταμείο δεν θα παίρναμε αυτή την απόφαση. Η ανάγκη της βοήθειες του κόσμου είναι επιβεβλημένη. Είναι μια μικρή αλλά σημαντική βοήθεια αλλά πιστευτούμε ότι ο κόσμος θα το κατανοήσει».
Για το κλίμα και τον καυτό Ιανουάριο
«Είναι γεγονός ότι ο Ιανουάριος είναι ένας καθοριστικός μήνας. Ευτυχώς η ομάδα δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση στον δύσκολο αυτό μήνα. Η εμφάνιση με την ΑΕΛ μας ικανοποιήσει, μύρισε Ομόνοια, ήταν μια ομάδα επιθετική και το 2-0 είναι ένα μικρό σκορ. Είναι σημαντικό για εμάς ότι ο κόσμος έφυγε χαρούμενος από το γήπεδο. Αρέσει στον κόσμο η ομάδα να είναι επιβλητική. Πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε τα δεδομένα και όλοι από το πόστο τους να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι σημαντικό που είμαστε ενωμένοι, υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και νιώθουμε ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από καμιά ομάδα».
Για το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής ο Ασίς;
«Ο Νούνο Ασίς έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης,. Πολλές φορές δεν προστατεύεται στα παιχνίδια ωστόσο δε υπάρχει κάποιο πρόβλημα».