Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ερωτηματικό για 2 θέσεις

Ερωτηματικό για 2 θέσεις

ns019150


Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει όπως φαίνεται ο Τόνι Σαβέφσκι για τις δυο θέσεις που είναι διεκδικούμενες.. Ο κόουτς φυσικά έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του, στις προπονήσεις όμως δοκιμάζει όλα τα σενάρια.

Οι άλλοις 9 μοιάζουν πάντως να έχουν βρει κάτοχο. Αφού ο Ράσκο δηλώνει παρών, πολύ δύσκολα θα βρεθούν εκτός εντεκάδας οι Λεβίτα στο τέρμα, Σπούγκιν-Σκαραμοτσίνο στα άκρα, Αντράντε-Αλαμπί στο κέντρο της άμυνας, οι Λεάντρο-Ασσίς και Ζοάο στα χαφ και ο Δημήτρης Χριστοφή στο ένα φτερό.

Παίζονται δηλαδή ο δεύτερος πλάγιος χαφ και ο επιθετικός. Όπως αναφέραμε από την αρχή της εβδομάδας τη θέση του ακραίου χτυπάνε οι Εφραίμ και Σκέμπρι. Ο Γιώργος ανεβαίνει και όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει στις καλές του , ο Σκέμπρι ήταν έτσι κι αλλιώς σε πολύ κατάσταση και ο Σαβέφσκι πονοκεφαλιάζει.

Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και μπροστά. Ο Φρέντι ήταν ως τώρα πιο αξιόπιστος στο σκοράρισμα από ότι ο Αντρέ Άλβες, ο Βραζιλιάνος όμως προσφέρει περισσότερα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μένει να δούμε την απόφαση του κόουτς.