Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η Πέμπτη των ανακοινώσεων

Η Πέμπτη των ανακοινώσεων


Τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου σήμερα και οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Δυο ανακοινώσεις φυσικά θεωρούνται σχεδόν δεδομένες: αυτή της αποδέσμευσης ή παραχώρησης του Τζόνι Λεόνι και αυτή της απόκτησης του Πορτογάλου Ζοσέ Μορέιρα. Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν άλλες!

Οι πληροφορίες από την ΟΜΟΝΟΙΑ λένε πως πέραν του άσσου, προτεραιότητα δίνεται στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα όνομα (λέχθηκε μόνο για Κάσιο) ενώ ως γνωστόν από εβδομάδας επιστρέφει -αν αποκλειστεί το Πράσινο Ακρωτήρι- ο Μάρκο Σοάρες. Θα είναι πραγματικά επίτευγμα, αν οι παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατάφεραν να κρατήσουν μυστικές οποιεσδήποτε διαβουλεύσεις, αφού συνήθως οι μάνατζερ επιλέγουν να κάνουν παιχνίδια με τα ΜΜΕ.

Τέλος υπάρχει και η περίπτωση να αποκτηθεί ακραίος. Έχουν ακουστεί οι Φοφανά και Μαρσελίνιο. Ο ατζέντης του πρώτου έλεγε όλη μέρα χθες στον περίγυρο του πως πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση, πιθανώς θέλοντας να βάλει πίεση στους πράσινους για να δώσουν κάποιο ποσό. Όσον αφορά το Μαρσελίνιο, φαίνεται πως αποχωρεί από τη Ξάνθη με πιθανότερο όμως προορισμό την Ιταλία και τη Τορίνο. Εκτός κι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είπε την τελευταία της λέξη…