Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και άντε μετά να προβλέψεις!

Και άντε μετά να προβλέψεις!

img_9659


Μας βάζεις δύσκολα μεσοβδόμαδα κόουτς! Γερή μαντεψιά η πρόβλεψη της αποψινής εντεκάδας. Ο Σαβέφσκι άφησε εκτός κάποιους πρωτοκλασάτους ενώ αναμένεται να κάνει το ίδιο και με άλλους που χρειάζονται ξεκούραση. Για να δούμε πόσο μέσα θα πέσουμε!

Άμυνα

Στο τέρμα Λεόνι και Γιαννίκογλου έχουν τις πιθανότητες τους με τον Ελβετός να προηγείται. Κέντρο της άμυνας θα είναι οι Αντράντε και Αλαμπί σε πρόβα του ντέρμπι. Αριστερά τώρα, υπάρχουν τρεις παίκτες. Ο Μαργκάσα που πιθανόν να προτιμηθεί για τα χαφ, ο Σκάρα που δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ξεκουραστεί και ο Χρ. Χαραλάμπους που ίσως να κάνει την έκπληξη και να ξεκινήσει! Δεξιά ο Σπούγκιν είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, με το νεαρό Φιλιώτη να ελπίζει σε κάποια λεπτά!

Μεσαία Γραμμή

Ιδανικά ο Λέο θα έπαιρνε ανάσες, αλλά λόγω μικρού ρόστερ ξεκινά, εκτός κι αν ο Τόνι πάει σε 4-4-2. Πλάι του ο Μαργκάσα και μπροστά τους ο Ζοάο. Στα άκρα, Εφραίμ και Αβραάμ έχουν τεράστια ανάγκη τα λεπτά και ξεκινάνε.

Επίθεση

Έλα ντε. Οποιαδήποτε επιλογή σχετίζεται και με αυτά που έχει στο μυαλό του ο κόουτς για το ντέρμπι. 50-50 μεταξύ Άλβες και Φρέντι.