Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και να κλείσει, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πουλά!

Και να κλείσει, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πουλά!

img_0168


Εκνευρισμένοι εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους οι Αντρέας Δημητρίου και Παύλος Χρυσάνθου χθες, αφού βλέπουν τη μεταγραφολογία και την…δανιολογία να φουντώνουν! Μάλιστα όπως τονίζουν, τα περισσότερα από όσα ακούγονται είναι ανυπόστατα.

Αυτό πάντως καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί! Η ΟΜΟΝΟΙΑ και να κλείσει, πάλι θα πουλάει! Έχει βλέπετε τον πιο πολύ κόσμο και κυρίως τον πιο αφοσιωμένο. Όλα κι αν τα αλλάξει ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, χωρίς ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί, τόσο απλά!

Την αγάπη και την αφοσίωση βέβαια τις εκμεταλλεύονται διάφοροι, είτε είναι μάνατζερς είτε είναι ΜΜΕ! Οι πρώτοι προτείνουν συνεχώς παίκτες στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στη συνέχεια φροντίζουν να διαρρεύσουν πληροφορίες περί έντονων συζητήσεων. Και οι δεύτεροι πολύ απλά αναπαράγουν τις πληροφορίες (τη δουλειά τους κάνουν άλλωστε) αφού ξέρουν πως τα φύλα θα πουληθούν και τα…mouse θα πατηθούν, αν η είδηση αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ασφαλώς, η όλη κατάσταση μπορεί να αποβεί και ζημιογώνα αν δεν ελεχθεί. Σε αυτό το πνεύμα εντάσσονται και οι δηλώσεις των υπεύθυνων τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το κυριότερο πάντως είναι ο κόσμος να μάθει να φιλτράρει τα όσα διαβάζει και ακούει και να προσέχει τι πιστεύει και αναπαράγει.