Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και πάρτι και συγκέντρωση!

Και πάρτι και συγκέντρωση!

01img_5201_640x427


Δύο σημαντικά γεγονότα της ΘΥΡΑΣ 9 πλησιάζουν, καλό είναι λοιπόν να τα σημειώνουμε στην ατζέντα μας! Πρώτο χρονολογικά, το πάρτι της οργανωμένης μας κερκίδας στο club Time την Παρασκευή, με είσοδο 20 Ευρώ και open bar. Το Σάββατο, οι οργανωμένοι φοιτητές μας καλούνται σε συνεδρίαση στο οίκημα της 9. Πιο κάτω τα κείμενα όπως δημοσιεύθηκαν στη σελίδα της ΘΥΡΑΣ 9 και σύνδεσμοι προς τα κείμενα αυτούσια:

‘Ενα πάρτι γεμάτο ΟΜΟΝΟΙΑ !!

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το αυριανό πάρτι της οργανωμένης μας κερκίδας, αφού στο Club Time μαζί μας θα βρεθούν αθλητές και παράγοντες απο όλα τα τμήματα κλειστών του σωματείου για να διασκεδάσουν με την Θύρα 9. Στο πάρτι το παρών τους θα δώσουν και μέλη του συμβουλίου της ομάδας με επικεφαλή τον πρόεδρο του σωματείου Σ. Μυλωνά!!

Είναι μέσα απο τέτοιες εκδηλώσεις που κόσμος και σωματείο γίνονται ένα, είναι μέσα απο τέτοιες βραδυές που η ατμόσφαιρα μοσχοβολά Ομόνοια. Η οργανωμένη μας κερκίδα καλεί όλο τον πράσινο λαό σε αυτό το ανεπανάληπτο παρτι, για μοναδικές στιγμές γεμάτες απο Ομόνοια και Θύρα 9. Ολοι εκεί για να δείξουμε τι θα πει Θύρα 9, όλοι εκεί για να τα πιούμε παρέα με τους αθλητές και τους παράγοντες του σωματείου, όλοι εκεί για να τιμήσουμε με την παρουσία μας το ενδοξότερο σύνολο οργανωμένων οπαδών του νησιού.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ CLUB TIME !

 

Συγκέντρωση φοιτητών

Μέσα στα πλαίσια καλύτερης οργάνωσης της Θύρας 9 και για την συσπείρωση των παιδιών της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ξενιτιάς, η οργανωμένη μας κερκίδα καλεί όλους τους ξενιτεμένους σε μια συγκέντρωση φοιτητών στο οίκημα μας το Σάββατο στις 8 το βράδυ.

Στόχος της συγκέντρωσης τόσο η γνωριμία όλων των φοιτητών μεταξύ τους, όσο και καλύτερη δυνατή οργάνωση και λειτουργία των κλιμακίων μας στο εξωτερικό. Η Θύρα 9 αποτελεί το μεγαλύτερο οργανωμένο σύνολο του νησιού με τα περισσότερα και ενδοξότερα κλιμάκια στο εξωτερικό και αποτελεί τεράστια κατάκτηση η ύπαρξη των τόσων κλιμακίων, αλλά συνάμα και μέγιστη ευθύνη για τους εκπροσώπους της στο εξωτερικό. Καλούμε όλους τους φοιτητές να δώσουν το παρών τους για μια βραδιά αφιερωμένη στους ξενιτεμένους Θυραεννιώτες.

Την συγκέντρωση θα ακολουθήσει η καθιερωμένη πλέον κοπή της βασιλόπιττας.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!