Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και τώρα…αιώνιο ντέρμπι!

Και τώρα…αιώνιο ντέρμπι!

sak_8769


Το κύπελλο και η Άχνα είναι ήδη παρελθόν. Ο κόσμος και ειδικά οι οργανωμένοι, από ψες το βράδυ φρόντισαν να μας υπενθυμίσουν πως διανύουμε διαολοεβδομάδα, μιας και το Σάββατο έχουμε αιώνιο ντέρμπι! Και μπορεί οι στόχοι των δυο ομάδων να είναι φέτος διαφορετικοί, δεν παύει όμως να είναι ένα παιχνίδι μεταξύ των μεγαλύτερων ομάδων του νησιού, που έχουν αιώνια κόντρα.

Από εμάς εξαρτάται γράφαμε χθες! Από εμάς εξαρτάται λέμε και σήμερα! Έχουμε καλύτερη ομάδα και το δείξαμε τόσο στο πρώτο παιχνίδι, όσο και κατά τη διάρκεια της χρονιάς κι ας φαντάζει οξύμωρο αυτό που γράφουμε! Ναι παίξαμε καλύτερη τους μπάλα, απλά δεν είχαμε ούτε την τύχη τους, ούτε την ευκαιρία να παίζουμε μέχρι να σκοράρουμε. Το Αποέλ είναι εκεί λόγω συγκυριών και η απόσταση μεταξύ των δυο ομάδων πλασματική.

2 μέρες μέχρι το αιώνιο ντέρμπι λοιπόν και ο κόσμος μας νιώθει σαν έτοιμος από ποτέ. Φτιάχτηκε και από την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ, έστησε αντίσκηνα για να εξασφαλίσει μαγικό χαρτάκι και είναι έτοιμος για όλα! Ελπίζουμε το ίδιο να δούμε και από την ομάδα μας! Γιατί το χρωστάει πρώτα από όλα στον εαυτό της να πάρει αυτό το ματς.