Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Καλή η Ανόρθωση, αλλά παίζει με την ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Καλή η Ανόρθωση, αλλά παίζει με την ΟΜΟΝΟΙΑ”

img_6904


Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ FM έκανε το μεσημέρι ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου. Στην ομάδα μας υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα για νίκη στο αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση.

«Παίζουμε με την πρωτοπόρο και θέλουμε να νικήσουμε. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για τη νίκη και για να αποδείξουμε ότι παραμένουμε εκεί, δυνατοί και διεκδικητικοί. Θα χρειαστεί να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα κενά μας διαστήματα στον αγώνα. Επιβάλλεται η αυτοσυγκέντρωση και θα πρέπει επίσης να περιορίσουμε τα ατομικά μας λάθη. Θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι με στόχο να νικήσουμε για μας, την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο μας και για κανένα άλλο λόγο» .

Για το επιπλέον κίνητρο του αήττητου της Ανόρθωσης…

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα πάρουμε πολλά αν νικήσουμε, όπως  αυτοπεποίθηση, αέρα και σιγουριά ενόψει της συνέχειας. Όσον αφορά το αήττητο ασφαλώς αποτελεί κίνητρο όμως δεν συγκρίνεται με τα άλλα που ανέφερα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που θα μας ντοπάρει για να πάρουμε τη νίκη.  Η Ανόρθωση είναι καλή ομάδα γιατί δείχνει σταθερότητα και αποτελεσματικότητα όμως τίποτα άλλο δεν μας χωρίζει. Η διαφορά των 16 βαθμών  δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Θα προσπαθήσουμε να τους αναγκάσουμε να έχουμε την έγνοια στα δικά μας ατού».

Για το γεγονός ότι νιώθουν αδικημένοι από τη μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών…

«Οι ποδοσφαιριστές νιώθουν αδικημένοι και είναι κάτι που αναγνωρίζει η φίλαθλη κοινή γνώμη. Εμείς όμως δεν μένουμε σε αυτό. Προσπαθούμε, έχουμε μελετήσει τους λόγους για το -16 και δουλεύουμε στις αδυναμίες μας. Δεν μένουμε στις εντυπώσεις ότι μας αδικεί η θέση που βρισκόμαστε. Ήταν ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, όπου συνοδεύτηκαν με καλές εμφανίσεις. Είχαμε και άτυχες στιγμές και αστοχία. Μας ικανοποιεί εμάς και τον κόσμο μας ότι βελτιωνόμαστε σταθερά σαν ομάδα. Είμαστε συνεχώς στην πρίζα και θέλουμε η ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνεται καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τον κόσμο…

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προπώληση. Ο κόσμος παραδίδει μαθήματα οπαδού και φαίνεται ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο. Είμαστε περήφανοι για τον κόσμο μας. Αγαπά την ΟΜΟΝΟΙΑ και τους λέμε ένα ευχαριστώ, ξανά».