Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αγγαρεία ήταν και πάει

Αγγαρεία ήταν και πάει

sak_8774


Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, σφράγισε απόψε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Παρότι ο Σαβέφσκι επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα με 2 νεαρούς και παίκτες που δεν είχαν χρόνο στα πόδια τους, οι πράσινοι δεν ανησύχησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και πήραν άνετα την πρόκριση.

Α’ ημίχρονο

Όταν η καλύτερη φάση είναι ένα σουτ του Μαργκάσα από 35 μέτρα, το οποίο αποκρούστηκε δύσκολα, αντιλαμβάνεστε πόσο σκορσαρίστηκαν οι παίκτες των δυο ομάδων. Πριν από αυτό και μέχρι το 35′, είδαμε αρκετές προϋποθέσεις που δεν έγιναν φάση και ένα σουτ του Εφραίμ που κόντραρε και αποκρούστηκε δύσκολα από τον Σαρλίγια στο 23′. Στο 41′ οι πράσινοι απείλησαν με κεφαλιά του Σκέμπρι που πέρασε άουτ και λίγο αργότερα με σουτ του Άλβες που αποκρούστηκε εύκολα, μετά από όμορφες ντρίμπλες.. Κατά τα άλλα, αρκετά κόρνερ που δεν έφεραν φάση και ένας Εθνικός που παρότι παρατάχθηκε με βασικούς, αδυνατούσε να φτιάξει φάσεις.

Β’ ημίχρονο

Καλύτερη και σε αυτό το ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φόρτσαρε. Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 58′ με τον Μαργκάσα να κάνει σουτ από το μικρό τετράγωνο και τον Σαρλίγια να αποκρούει. Ένα λεπτό αργότερα, ήρθε το πρώτο γκολ, όταν ο Μαργκάσα εκτέλεσε φάουλ και ο Άλβες με κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Το γκολ στην ουσία τελείωσε μια και καλή την πρόκριση και από το σημείο αυτό και μετά βλέπαμε ανοικτό παιχνίδι. Τελικά ήρθε και δεύτερο γκολ ξανά με τον Άλβες, στο 85. Ο Φρέντι έκανε υπέροχη κούρσα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε έτοιμο γκολ στον Βραζιλιάνο, που είπε ευχαριστώ! Δυο λεπτά αργότερα και πάλι ο Φρέντι από δεξιά έκανε σέντρα, ο Άλβες με υπέροχη κεφαλιά έστρωσε στο Φρέντι που σούταρε από κοντά, ο Σαρλίγια όμως απέκρουσε.

Συμπερασματικά

Έκανε ότι έπρεπε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει άνετη πρόκριση, χωρίς απρόοπτα. Το παιχνίδι θα ξεχαστεί εύκολα και πλέον κοιτάμε όλοι το ντέρμπι του Σαββάτου. Θετικό η παρουσία των νεαρών Χαραλάμπους και Παναγιώτου.