Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με οδηγό το ματς του πρώτου γύρου…

Με οδηγό το ματς του πρώτου γύρου…

ns017164


Ναι καλά διαβάζετε, με οδηγό το ματς του πρώτου γύρου! Εκείνο που χάσαμε 0-1! Και μάλιστα για περισσότερο από ένα λόγους! Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εμφανιστεί κατάλληλα προετοιμασμένη για να πάρει αυτό που έχασε, ή μάλλον έκανε δώρο στην ΑΕΚ την 4η αγωνιστική.

Λόγος πρώτος λοιπόν: Το ματς του πρώτου γύρου αποτελεί οδηγό, γιατί πολύ απλά έδειξε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να επιβληθεί στην ΑΕΚ στο χορτάρι, είναι καλύτερη της ομάδα! Μια και μόνο επίθεση έκανε η ΑΕΚ σε εκείνο το ματς σε αντίθεση με την ομάδα μας που είχε φτιάξει σωρεία ευκαιριών!

Η τελευταία πρόταση της προηγούμενης παραγράφου είναι και ο δεύτερος λόγος! Όχι άλλοι χαμένοι βαθμοί από δικά μας λάθη, συγκέντρωση και στα 90 λεπτά! Και τελειώστε τις δικές μας φάσεις, που αναμένεται πως και αυτή την εβδομάδα θα είναι περισσότερες από τον αντίπαλο.

Όπως έπαιξε η ΟΜΟΝΟΙΑ την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο, δεν την έπαιξε καμιά άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα! Ούτε καν η Ανόρθωση που την κέρδισε! Προσοχή λοιπόν, συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση, το ματς εξαρτάται από εμάς και μόνο.