Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μυλωνάς: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ αδικήθηκε σε όλα τα ντέρμπι”

Μυλωνάς: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ αδικήθηκε σε όλα τα ντέρμπι”

img_2138
Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ-FM έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Μυλωνάς. Ο κ. Μυλωνάς μίλησε πραγματικά για όλους και για όλα. Πιο σημαντικό πάντως, το γεγονός ότι προσπάθησε να βάλει ένα φρένο στη πίεση που βάζει το αποέλ στη διαιτησία του Σαββάτου. Αναλυτικά


Για τους νεαρούς
“Είναι πολύ θετικό που πήραν τόσο χρόνο οι νεαροί. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Είναι το μέλλον της ομάδας. Το είχαμε πει άλλωστε θα στραφούε στους Κύπριους, θα ρίξουμε έτσι και τον προϋπολογισμό μας”

Για το ντέρμπι με το Αποέλ
Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μπορεί το Αποέλ να είναι δεύτερο και μεις πιο πίσω αλλά είναι ένα αιώνιο ντέρμπι. Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει την έκβαση του αγώνα.

Για το παράπονο του Τόνι
Στη ζωή και το ποδόσφαιρο, τα βλέπεις αυτά. το σημαντικό είναι αγωνιστικά να είμαστε αυτοί που πρέπει να μπούμε καλά στο γήπεδο, να παίξουμε με πάθος να είμαστε έτοιμοι. δεν κάναμε διάβημα να αλλάξει το παιχνίδι, αλλά δεν θα έπρεπε να οριστεί εξαρχής Κυριακή; Δεν έπρεπε να σεβαστούν. Προτιμούσαμε να είναι Κυριακή, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα, πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε τώρα.

Για την πίεση που επιχειρεί να βάλει το Αποέλ στη διαιτησία
Συμφωνούμε με το Αποέλ, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη διαιτησία. Εμείς άλλωστε αδικηθήκαμε σε όλα τα ντέρμπι και δεν το λέμε εμείς, το είπε ο κόσμος, το είπαν οι ειδικοί στις τηλεοράσεις. Όσον αφορά τη στιγμή που επιλέγουν να βάλουν πίεση, δεν ήταν και η καλύτερη. Έρχεται ντέρμπι είναι σημαντικό να κυλήσει ομαλά. Όποιος κι αν είναι ο διαιτητής θα έχει τώρα έξτρα πίεση. Υπάρχουν καλοί, κακοί και μέτριοι διαιτητές. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αλλαγές που θα βελτιώσουν τα πράγματα, για να καταπολεμηθεί και η προκατάληψη αλλά δεν έγινε τίποτα. Αν του ασκούν πίεση από τώρα είναι καταδικασμένος. Οι διαιτητές πρέπει να στέκουν στο ύψος τους, πρέπει να τους βοηθήσουμε όλοι, αλλά το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Το θέμα είναι ότι κάποιοι το βλέπουν, κάποιοι όχι και κάποιοι όταν τους βολεύει. Η ανομοιομορφία στις αποφάσεις έιναι μεγάλο πρόβλημα. Οι περισσότεροι ρεφ δεν είναι έτοιμοι ψυχολογικά να κάνουν παιχνίδια και σφυρίζουν αλλιώς, ίδιες φάσεις. Σε αυτό φταίει και η ηγεσία. Όταν ένας διαιτητής κάνει λάθη και την επόμενη εβδομάδα ορίζεται ξανά, θα ξανακάνει λάθη. Μακάρι το Σάββατο να μην ασχοληθεί κανείς με τη διαιτητία.

Για την βαθμολογική θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ
Είναι γεγονός πως μας αδικεί η θέση μας. Αν όμως κερδίσουμε Αποέλ και Ανόρθωση, θα είμαστε σίγουρα στη τετράδα, αφού θα ανεβεί η ψυχολογία παικτών και κόσμου.

Για πιθανές μεταγραφές
Είναι περιορισμένες οι πιθανότητες. Είχαμε πει εξαρχής πως θα παίρναμε παίκτη μόνο αν πληρούσε κάποια κριτήρια και ήταν χαμηλού κόστους. Η μόνη σίγουρη μεταγραφή είναι η επιστροφή του Σοάρες.

Για το δάνειο
Σε λίγες μέρες έχουμε γενική συνέλευση. Πρώτα οφείλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη και μετά να μιλήσουμε δημόσια.

Για το θέμα Οκκά
Είναι πολύ σημαντικό θέμα. Η απόφαση θα βγει τέλος Ιανουαρίου και ελπίζουμε να είναι δίκαια και τα δεδομένα να αλλάξουν. Έγινε προσπάθεια να τα βρούμε με τον παίκτη, αλλά απάντησε αρνητικά και αυτό είναι σεβαστό.

Για τον κόσμο
Ο κόσμος μας είναι συγκινητικός και τον ευχαριστούμε. Η συμπεριφορά του ήταν άψογη όλη τη χρονιά και έχει σταθεί στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Χωρίς το κόσμο της η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να υπάρξει και καλούμε το κόσμο να μείνι κοντά, να στηρίξει τους παίκτες.