Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εν τέλει δεν πάει Κέρκυρα

Εν τέλει δεν πάει Κέρκυρα


Νεότερη Ενημέρωση

Απίστευτα πράγματα, τελικά δεν πάει Κέρκυρα ο Κατσικοκέρης μετά από πιέσεις προς τον Δημητρέλο! Το απόσπασμα του aek365.com είναι χαρακτηριστικό:

Τελικά οι αντιδράσεις και οι πιέσεις που δέχτηκε ο Δημητρέλος φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Σϋμφωνα με πληροφορίες του aek365 σε σύσκεψη που μόλις ολοκληρώθηκε αποφασίστηκε ο Κατσικοκέρης να μην παραχωρηθεί στην Κέρκυρα για ευνόητους λόγους. Ο παίκτης θα συνεχίσει να προπονείται κανονικά όπως συμφώνησαν με τον Λίνεν τα δύο μέλη του Δ.Σ και αν δοθεί δανεικός θα είναι σε ομάδα που δεν ανταγωνίζεται την ΑΕΚ στην μάχη της παραμονής. Αν δεν βρεθεί ομάδα ο παίκτης θα συνεχίσει να προπονείται κανονικά αφού όπως έχει πει κι ο ίδιος θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ και να παλαίψει να πείσει τον Λίνεν. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως η ΑΕΚ άνευ συγκλονιστικού απροόπτου θα αποφύγει να ενισχύσει ανταγωνιστική ομάδα με παίκτη σε θέση που πονάει και της έχει στοιχίσει απώλειες βαθμών.

Προηγουμένως γράψαμε

Κέρκυρα και ΟΜΟΝΟΙΑ ενδιαφέρθηκαν για τον επιθετικό της ΑΕΚ, με την πρώτη να φαίνεται ότι τον κερδίζει καθώς ήρθε σε συμφωνία μαζί του. Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχος με την ΑΕΚ, δηλαδή τη σωτηρία, και η συμφωνία της με τον παίκτη έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κύκλους της αθηναϊκής ομάδας που πιέζουν τον Έβαντ Λίνεν να δεχτεί τον παίκτη στη ρόστερ της ομάδας, και να μην ενισχύσει μία από τις κύριες αντιπάλους του δικεφάλου για αποφυγή του υποβιβασμού. Κέρκυρα και Κατσικοκέρης περιμένουν το τελικό “ΟΚ” από την ΑΕΚ για τον δανεισμό του.