Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάτα τους, σαν βασίλισσα!

Πάτα τους, σαν βασίλισσα!

img_9292


Φτάσαμε στο τελευταίο από τα ντέρμπι λοιπόν. Το τελευταίο που αποτελεί και την πιο μεγάλη πρόκληση από όλα! Η Ανόρθωση είναι πρώτη, αήττητη, πάει να κτίσει πέρσι και φέτος παράδοση στο ΓΣΠ με Λευκωσιάτικες ομάδες και έρχεται με καλή ψυχολογία. Αντιμετωπίζει όμως τη βασίλισσα!

Δεν χρειαζόμαστε κι άλλο κίνητρο είναι η αλήθεια. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα αυτού του νησιού και αυτό από μόνο του αποτελεί τον καλυτερο λόγο να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα, ανεξαρτήτως έδρας, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ανεξαρτήτος αντιπάλου. Οπωσδήποτε όμως έχουμε κι άλους λόγους να κερδίσουμε.

Όπως για παράδειγμα το βαθμολογικό. Είμαστε μια ανάσα από την τετράδα, που είναι και ο άμεσος στόχος και με νίκη κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η δικαστική μοιάζει να περιμένει το αποτέλεσμα σήμερα για να αποφασίσει την τύχη του Απόλλων-ΑΕΛ. Νίκη σήμερα λοιπόν κι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος.

Από κει και πέρα, είναι και οι επιτυχίες του αντιπάλου ένα θέμα. Ναι είναι πολύ καλή ομάδα η Ανόρθωση, οι 16 βαθμοί όμως που μας χωρίζουν σίγουρα δεν αντικατοπτρίζουν τη διαφορά δυναμικότητας. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε τον τρόπο που μας κέρδισαν στον πρώτο γύρο με καλύτερο παίκτη τον Τράττο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο, το λέμε και το εννοούμε. Μόνο νίκη σήμερα λοιπόν για να μετουσιωθεί αυτό σε βαθμούς!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μιας πρώτης τάαξεως ευκαιρία, να θέσει τις βάσεις για το τελικό σπριντ που θα την πλασάρει και θα την εδραιώσει στους πρώτους 4. Αν το καταφέρει, στα πλέι οφ όλα γίνονται! Έχει επίσης μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τσακίσει τις φήμες που κάποιοι έντεχνα έχουν δημιουργήσει. Να παίξει σαν βασίλισσα λοιπόν και να τους πατήσει μες το λαιμό!