Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πήγαν καλά, να έχουν συνέχεια

Πήγαν καλά, να έχουν συνέχεια

filiotis


Πολλά θετικά σχόλια απέσπασαν οι δυο νεαροί Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης και Χριστόφορος Χαραλάμπους, που ήταν σήμερα στην αρχική εντεκάδα και έπαιξαν 90λεπτο. Ο Φιλιώτης αγωνίστηκε σαν δεξιός μπακ, ενώ ο Χριστόφορος αριστερός μέσος, δεξιός μέσος και αριστερός μπακ.

Οι δυο τους επιβεβαίωσαν καταρχάς πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κερδίζει παιχνίδια με αντιπάλους δυναμικότητας Άχνας, ενώ παράλληλα δίνει ευκαιρίες σε ταλαντούχους νεαρούς να παίξουν. Το παιχνίδι βέβαια δεν ήταν τόσο υψηλής δυσκολίας λόγω του αποτελέσματος του πρώτου ματς, η ουσία είναι πως έβγαλαν ένα ενενηντάλεπτο κόντρα σε ομάδα πρώτης κατηγορίας χωρίς προβλήματα.

Τον Χριστόφορο τον είχαμε ξαναδεί, είχαμε έτσι μια εικόνα για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του: ψηλός, δυνατός, με καλή κλειστή ντρίπλα και αποφεύγει τις περιττές ενέργειες. Σήμερα είδαμε και αυτά του Φιλιώτη: ταχύτατος, αποφασιστικός, πολύ συγκεντρωμένος στις μεταβιβάσεις. Ο Ανδρέας δεν φοβήθηκε σε καμιά στιγμή το παιχνίδι και σε αυτό βοήθησαν και οι συμπαίκτες του.

Οι δυο τους πάντως αντιλαμβάνονται πλήρως πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Τα βλέμματα έχουν ήδη στραφεί προς το μέρος τους και πρέπει να δουλέψουν σκληρά μέχρι τη καθιέρωση. Άλλο οι ευκαιρίες, άλλο η καριέρα και οφείλουν στον εαυτό τους να συνεχίσουν να βελτιώνονται.