Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πολλά τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα

Πολλά τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα

img_9359


Εκεί που αρχίσαμε να συνηθίζουμε στην ιδέα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα κάνει μεταγραφές, άνοιξαν ξαφνικά πολλά μέτωπα, αρκετά για να αλλάξουν σε σημαντικό βαθμό την δομή του ρόστερ. Οι πράσινοι έχουν πιθανότητες να κάνουν από 0 εώς 3 μεταγραφές μέχρι την Πέμπτη το βράδυ που εκπνέει η διορία!

Διαβάστε ακόμα: Ξανά για μείγμα κόφτη-στόπερ

Ξεκινάμε από εκεί που τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα, τον άσσο. Ο Λεόνι οδεύει προς Αζερμπαϊζάν, και η ΟΜΟΝΟΙΑ μιλούσε τις τελευταίες μέρες με κάποιους τερματοφύλακες. Με ένα από αυτούς, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως οι πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία, τώρα αν είναι απλά μια από τις επιλογές θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Πρόκειται για παίκτη που όπως γράψαμε, δεν έχει αναφερθεί ως τώρα.

Προχωράμε στο κεφάλαιο Φοφανά. Η αποχώρηση του Αβραάμ, έχει κάνει χώρο στο ρόστερ για ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του άσσου της Δόξας. Το πρόβλημα είναι οι υψηλές απαιτήσεις που ζητάει η πλευρά του.

Τέλος από ψες το βράδι το ΡΙΚ μετέδωσε πως είναι πιθανόν να έρθει πρόταση για ξένο ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος παρότι βασικός δεν έχει κάνει ακόμα τη διαφορά. Αν η πρόταση έρθει και η ΟΜΟΝΟΙΑ τον παραχωρήσει, η λογική λέει πως θα προσπαθήσει να τον αντικαταστήσει κιόλας, με παίκτη χαμηλόμισθο.