Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σεμινάριο από την Ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας μας

Σεμινάριο από την Ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας μας


Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διοργάνωσε χθες με απόλυτη επιτυχία σεμινάριο, στο οποίο έγινε ανάλυση του οράματος των τμημάτων υποδομής των Σωματείου μας, μάθημα συμπεριφοράς ως προς την σωστή αντιμετώπιση των γονέων των νεαρών ποδοσφαιριστών μας, καθώς και των παραπόνων που αυτοί ενδεχομένως να υποβάλλουν.

Στο σεμινάριο έδωσε το παρών του ο προπονητής της ομάδας μας, Τόνι Σαβέβσκι, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας μας, Πανίκος Ξιούρουππας, το τμήμα σκάουτινγκ και το προσωπικό της Ακαδημίας μας, όπως και όλοι οι προπονητές και έφοροι των κλιμακίων ανάπτυξης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανά τα παγκύπριο.

Ο Τόνι Σαβέβσκι στην ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στο πλάνο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές προς τους προπονητές μας αλλά και τους εφόρους, ενώ τους επεσήμανε το τι θα πρέπει να τους ενδιαφέρει πρώτιστα, όσο αφορά τη δουλειά που επιτελούν στην Ακαδημία.

Το σεμινάριο, που διεξήχθη στη δημοσιογραφική εστία, έβγαλε πιο δυνατή και πιο ενισχυμένη την Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ οι παρευρισκόμενοι έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι με το συνολικό αποτέλεσμα.

πηγή απο : omonoia.com.cy