Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνέντευξη Αντρέ Σκέμπρι σε μαλτέζικη ιστοσελίδα

Συνέντευξη Αντρέ Σκέμπρι σε μαλτέζικη ιστοσελίδα

img_3639


Συνέντευξη  για όλους και για όλα παραχώρησε σε μαλτέζικη ιστοσελίδα (www.timesofmalta.com)  ο ποδοσφαιριστής μας Αντρέ Σκέμπρι.

Συγκεκριμένα ο Αντρέ δείχνει εμφανώς ικανοποιημένος για την μέχρι στιγμής παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και εξηγεί πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ  είναι δύσκολο να βρεις θέση λόγω τον αρκετών ποιοτικών ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ , κάνοντας λόγω για τους 3 πρώην ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα.

Για τους στόχους του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τόσο ο ίδιος όσο και οι συμποδοσφαιριστές του μετά τον εκτροχιασμό τους από το κυνήγι του τίτλου έχουν θέσει σαν στόχο το κύπελλο και την έξοδο φυσικά στην Ευρώπη .

Ιδιαίτερο λόγο κάνει και για τους οπαδούς  της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπου τους συγκρίνει με αυτούς της ουγγρικής Φερεντζβάρος χαρακτηρίζοντας τους αρκετά παθιασμένοι με την ομάδα τους και πως επίσης ότι το στάδιο σε μεγάλα παιχνίδια είναι γεμάτο κάτι που φέρνει δικαιολογημένα την πίεση .

Αναφορά έκανε και για την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στην προηγούμενη του ομάδα τον Πανιώνιο και χαρακτήρισε το πρωτάθλημα εκεί ποιο ποιοτικό και δύσκολο από αυτό της Κύπρου .

Λόγο της αρκετά καλής του παρουσίας στον Πανιώνιο κίνησε το ενδιαφέρον από ομάδες της Ιταλίας  Βερόνα και Σαμπντόρια όπου η τελευταία τού είχε κάνε πρόταση σε περίπτωση που αυτή έμενε στην  Serie B ,  κάτι που δεν έγινε διότι από φέτος αγωνίζεται στοcampionato.

Μετά την απογοήτευση του όπως ο ίδιος δήλωσε για την μη μετακίνηση του στην Σαμπντόρια, ήρθαν  αρκετές προτάσεις από ομάδες της β κατηγορίας Γερμανίας όπως και πρόταση από ομάδα της Ιαπωνίας, ο ίδιος επέλεξε την ΟΜΟΝΟΙΑ για τον τρόπο που οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον προσέγγισαν.

Για το μέλλον του στην Εθνική Μάλτας , δήλωσε πώς θα επανέλθει δριμύτερος  και πως θα βοηθήσει την εθνική της χώρας του όσο μπορεί .

Περισσότερα εδώ